spot_imgspot_img
spot_img

Ha működik a kémia-a vonzalom legbiztosabb jelei

-

Article Top Ad (AdSense)

Testünk öntudatlanul jelzéseket küld mások felé, így a vonzalomnak is van pár egyértelmű jele. A testbeszéd megfigyelése a legizgalmasabb játék az ismerkedés időszakában. Ha ezeket tapasztalod a kiszemelteden, akkor egészen biztosan tetszel neki.

Az ősi biológiai jelzések a tudatalatti szintjén működnek.

Lopott pillantások és szemkontaktus

A szemek nem csalnak. Őrületesen izgalmas tud lenni egy-egy sokat sejtető pillantás. Nemtől és kortól függetlenül belebizsereg az ember a szemek játékába.

A kacérkodás egyik legősibb eszköze a sejtelmes pillantás, a szemkontaktus felvétele. Egy-egy vérpezsdítő szemezésre már önmagában is élmény.

A nők pupillája az intim pillantások során kitágul, ami felkelti a férfiak érdeklődését. Biológiailag kódolt reakciók ezek, amik az ismerkedés előszobái lehetnek.

kép :pexels.com

Sejtelmes mosoly

A legegyértelműbb jelzések egyike az öntudatlanul mosolyra húzódó száj. A másik látványa olyan reakciókat szül, amiket nehéz lenne szabályozni. Ha nagyon tetszik neked valaki, akkor a bizsergető érzéstől is elmosolyodhatsz. A mosoly szabad utat jelez a másiknak, zöld jelzés a közeledéshez.

A jókedv, az életvidámság is sugárzik az őszintén, jóízűen nevető emberből, ami kellemes közös élményeket sejtet.

kép: pexels.com

Hátraszegett fej

A nyak szabadon hagyása és a fej hátraszegése a teljes ellazulás állapotát jelezheti. A nemi vágyat is felkorbácsolhatja ez a gesztus, hiszen azt üzenheti a flörtölés közben, hogy az illető elcsábult, egy csókra is vevő lenne.

Tárgyak babrálása

A számodra vonzó ember közelében lenni meglehetősen zavarba ejtő, ezért mindenféle tárgyat előszeretettel fogdosol, babrálsz. Piszkálod a felsődet, az ujjaidat húzogatod a poharadon. Ismerős jelenetek? A nők és a férfiak is kényszeres tárgy piszkálgatásba kezdhetnek a meghódítani vágyott illető közelében. A kocsikulcs, az öngyújtó morzsolgatása a jelképes birtoklásnak felel meg.

kép:.pinterest.com

Kikandikáló hüvelykujj

A férfiak esetében a jól látható hüvelykujjak a fölényre, dominanciára utalnak, arra, hogy az illető uralni akarja a helyzetet. A pasik azoknak a nőknek a közelében láttatják a hüvelykujjukat, akikhez vonzódnak. A farzsebből kikandikáló ujjak az érdeklődés jelei. Az övbe vagy a zsebek szélébe akasztott ujjak a szexuális vágyakról üzennek. A gesztussal a férfiak öntudatlanul is közlik, mi jár a fejükben.

Ezek az apró jelzések a szerelmi násztáncok fontos részei.

Beszédes lábfejek

A lábfejek állásából könnyen észre lehet venni, hogy két ember egymásra hangolódott. A férfi a számára vonzó nő felé fordítja a lábfejét. Még akkor is ezt teszi, ha éppen nem vele beszélget, csak a közelében van. Érdemes radarozni, hogy kinek hogy áll a lába, mert meglehetősen beszédes az asztal alatt megbújó cipők pozíciója.

A tükörkép-állás azt jelzi, hogy a felek felvették egymás testhelyzetét, pózát, kialakult az összhang. Ha a kiszemelted felveszi a te testtartásodat, biztos lehetsz benne, hogy jól érzi magát a társaságodban.

kép: pexels.com

Kidüllesztett mellkas

A férfiak automatikusan kihúzzák magukat annak a nőnek a közelében, akinek imponálni szeretnének. A hatalommal és a dominanciával függ össze ez a testtartás is. Valljuk be, hogy a nőknek nagyon is tetszik a széles mellkas és az izmos kar. Ezek azt is sugalmazzák, hogy a férfi képes megvédeni a nőjét. Ősi ösztönök ezek, amik mélyen belénk vannak kódolva.

A beszédes testjelzéseken túl az illatoknak, a feromonoknak is hatalmas szerepük van a csábításban és a csábulásban egyaránt, de ez már túlmutat a testbeszéd témáján.

Ha párkapcsolat témában még olvasnál, ezeket a cikkeinket Neked ajánljuk:

4 vágyűző szokás, ami a szenvedély útjában állhat

Nőtípusok, akikkel nehéz kijönni

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!