spot_imgspot_img
spot_img

Ha majd újra lehet utazni, érdemes lesz kipróbálni 2020 legjobb szálláshelyeit

-

Article Top Ad (AdSense)

Az idén 8. alkalommal rendezték meg az Év Szállása versenyt, amelynek eredményhirdetését online közvetítették.

A Szallas.hu rendszerében elérhető szállásadatlapokon lévő közel 1,5 millió vendégértékelés mennyisége és pontszáma  és a zsűri szakmai véleménye alapján állt össze a ranglista.

Az Év Szállása 2020 fődíjat a Hotel Európa Fit Hévíz**** kapta. „Bár ez a szálláshely elveszítette a vendégköre zömét a külföldiek kiesésével a járvány első hulláma során, de képes volt elkezdeni egy teljesen új vendégkört felépíteni, és megfelelően pozicionálni magát egy nagyon kemény piacon. Mindezt erősen javuló vendégkiszolgálással és transzparens kommunikációval tette”– mutatta be a fődíj nyertesét Szigetvári József, a Szallas.hu Csoport vezérigazgatója.

fotó: európafit.hu

A minőségi kategóriában, a 70 szobaszám feletti 4-5 csillagos hotelkategóriában a mórahalmi Colosseum Hotel**** lett az első helyezett. Az érdekes építészeti megoldásokkal önmagában is figyelemfelkeltő szálláshely folyamatosan magas vendégelégedettséggel büszkélkedhet.

Fotó: FB/ Colosseum Hotel Mórahalo

Ugyanebben a kategóriában, 70 szobaszám alatt 4-5 csillagos hotelek közül a Pangea Hotel Nyíregyháza győzött. A hotel teljesen egyedülálló itthon: 35 hektáros tölgyerdőben fekszik, földtörténeti utazásra invitálja vendégeit, akik bölények, gibbonok, vagy akár fehér tigrisek hangjára is ébredhetnek reggelente.

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!