Ha kikapcsolódás, akkor irány a Balaton

-

Továbbra is színesebbnél színesebb programokkal várják az érdeklődőket a Balaton partján. A borkóstolóktól a divatbemutatón át a színdarabokig mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

1 bor 1 vers – Bor és vers kóstoló augusztus 19. 

„Fotó: Envato Elements”

Idén is megrendezésre kerül Zánkán az 1 bor 1 vers – Bor és vers kóstoló, mely tavaly azzal a céllal indult útjára, hogy a borászatot és a költészetet összekapcsolja. Immár 12 pincészet saját maga ajánlj 1-1 verset a kiválasztott bora mellé. A rendezvény különlegessége még, hogy idén a verseket Jobbágy Bence énekes-dalszerző meg is zenésítette.  

Helyszín: Zánka – Kisbirtok Kultbázis 

Katti Zoób Fashion Night augusztus 19. 

„Fotó: Envato Elements”

Kisfaludy Sándor, a 250 éve született költő, színházalapító szellemiségét idézi fel az a 100 modell, aki 100 öltözékben mutatja be a KATTI ZOÓB Divatház legújabb kollekcióját. A modellek Balatonfüred 3 emblematikus helyszínén vonulnak fel, a szabadtéri nagy divatshownak pedig a Blaha utcában kialakított kifutó ad otthont 

Helyszín: Balatonfüred 

XIII. Bujtor István Filmfesztivál augusztus 18-21. 

„Fotó: Envato Elements”

Augusztus 18.-án kezdetét veszi a XIII. Bujtor István Filmfesztivál, mely Balatonszemesen kerül megrendezésre. A fesztivált veterán autócsodák felvonulása nyitja, melyen a sort egy Kern András által vezetett zsiguli vezeti. A négynapos programsorozat alatt a rajongók találkozhatnak az alkotókkal, lesz közönségtalálkozó, koncertek, valamint retro utcabál és kiállítás is.  

Helyszín: Balatonszemes 

Tihanyi Szabadtéri Játékok 2022 

„Fotó: Envato Elements”

Egészen augusztus 27.-ig tartanak még a Tihanyi Szabadtéri Játékok, melynek a Bujtor István Színpad ad otthont. A színházi produkciókon túl neves előadóművészek koncertjei várják a kikapcsoldóni vágyókat. 

A következő napokban az alábbi előadások láthatóak: 

Csütörtök (augusztus 18.) 19:00: REGE A TIHANYI VISSZHANGRÓL 

Péntek (augusztus 19.) 20:00: KAKTUSZVIRÁG ( főbb szerepekben: Kovács Patrícia, Ötvös András) 

Szombat (augusztus 20.) 20:00: A TANÚ (Kerekes József, Kautzky Armand szereplésével) 

 

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják! 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!