spot_imgspot_img
spot_img

Ha egyszer megkóstolod, utána ezt iszod majd egész évben!

-

Article Top Ad (AdSense)

A vízben oldódó kockák speciális eljárással gyengéden kiszárított, majd formába tömörített gyümölcsökből és gyógynövényekből állnak, így természetes tápanyagokban és vitaminokban gazdagok.

Drink more water – ez a Microdrinkeket gyártó Waterdrop szlogenje, amely megérkezett Magyarországra is.

Dobj egy waterdrop® kockát 4-6 dl vízbe, várj egy percet, amíg feloldódik, és máris készen van az ízletes frissítőd, amellyel egyszerűen elérheted az egészséges élethez elengedhetetlen napi optimális folyadékfogyasztást. Természetes alapanyagokból, hozzáadott cukor vagy mesterséges összetevők nélkül, környezetbarát módon egy stílusos üvegkulacsban.

Finom felfrissülés

Fekete ribizli, mangó, citromfű, gyömbér, ginzeng – néhány az alapanyagok közül, amelyeket a gyártás során kiszárítanak, majd apró kockákba tömörítenek. Mivel a vizet fokozatosan szűrik le a felhasznált gyümölcsökből és növényekből, megmaradnak az intenzív és természetes ízek, valamint a vitaminok. A waterdrop® kockák cukor-, glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott mesterséges ízfokozó nélkül készülnek.

Az állandó kínálatban elérhető ízek a BOOST (fekete ribizli, bodza, acai), a YOUTH (barack, gyömbér, ginzeng), a GLOW (mangó, kaktuszgyümölcs, articsóka), a ZEN (csillaggyümölcs, fehér tea, citromfű), valamint a SKY, a CLEAN, a DEFENCE, a LOVE, a FOCUS és a RELAX.

A napi lendülethez a waterdrop® háromféle koffeintartalmú, ún. Microenergy kockákat is készített, amelyekbe természetes energiafokozó hatásukról ismert egzotikus növények esszenciája került. Az ORO mangóízesítésű Microenergy kocka természetes koffeintartalmát a guava és a guayusa levélnek köszönheti, a NERO-ba fekete ribizli, guarana és kóladió került, a SHIRO pedig üde cseresznyevirág-ízével, a hársfavirág- és a ginzengőrleménnyel az elme erejét támogatja.

A környezetnek is jó

Jelenleg évente körülbelül 500 milliárd műanyag palack készül, amelynek felét víz palackozására használják. Ez a mennyiség több mint 8 millió tonna CO2 kibocsátásával jár. A márka elkötelezett ennek csökkentése, a hosszú szállítási útvonalak rövidítése, valamint a palackozott italok visszaszorítása mellett.

„Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a Waterdrop üzenetét és értékeit, hogy közösen tegyünk a műanyag palackok környezetszennyező hatása ellen. Emellett pedig fontos számunkra, hogy hangsúlyozzuk a vízfogyasztást, és a cukros, palackozott üdítők elhagyását” – emeli ki Kateřina Navrátilová, a Waterdrop CEE ügyvezető igazgatója.

Még szép is

Bár a Microdrink kapszulák elfogyasztásához mindössze egy pohár vízre van szükség, a márka különleges hangsúlyt fektetett a termékek és a kiegészítők megjelenésére. Minden Microdrink íz saját egyedi díszítést és hozzá tartozó üvegkulacsot kapott. A letisztult vonalvezetésű, természetes mintákkal festett kulacsokkal, üveg-, fa- és rozsdamentes acélkiegészítőkkel stílusosan támogathatjuk a műanyagmentes életet.

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!