Gyönyörű kampány indult a nők önbizalmáért

-

A kampány a mindannyiunkban rejlő női erőt szimbolizálja.

A Kazarose egy egyedi minta, amely a 2023-as tavaszi/nyári kollekcióhoz készült. A vörös rózsák a nőkben rejlő szépséget jelképezik. Az elegancia, a lazaság és az érzékiség szimbólumai. A virágokhoz mély, energikus rózsaszín háttér társul, amely önbizalmat sugároz. Az egyedi dizájn tökéletes a modern nők számára, akik szeretnék kifejezni nőiességüket.

A nagyszabású kampány részeként több európai ország influenszerei is részt vettek. Magyar influenszerek közül a csodás Pásztor Gina, Sándor Dóri, Dukai Regina, Baumgartner Kata és Kovács Vanda képviselte a márkát.

Instagram postjaikat a következő linkeken találod:
Pásztor Gina: https://www.instagram.com/p/CsEVYZUtQyu/
Sándor Dóri: https://www.instagram.com/p/Cr_QpC4IjPz/
Dukai Regina: https://www.instagram.com/p/CsG4APdI-FI/
Kovács Vanda: https://www.instagram.com/p/CsWjBM0Ih_w/
Baumgartner Kata: képek hamarosan

A piros virágokkal és KAZAR logóval díszített rózsaszín cipellők igazán csajos megjelenést kölcsönöznek és garantáltan minden szettet feldobnak!

A Kazarose kollekció darabjai közül számtalan fazon megtalálható, kezdve a szolidabb, lapos talpú daraboktól az extravagáns stílusú, magasabb, vékony sarkúakig. Annak, hogy ezek közül melyiket viseljük, csak ízlésünk szabhat határt.

Az Evening táska egy olyan jellegzetes modell, amely egy puha felhőre emlékeztet minket. Hordhatod kézben vagy akár a válladon is viselheted a hozzá tartozó lánccal. A minimalista, mégis feltűnő táska csodás kiegészítője lehet az alkalmi és hétköznapi ruháknak is.

Az élénk, intenzív színű selyemkendők bármilyen öltözetet feldobnak, különösen a klasszikus, egyszínű szetteket. Az anyag kellemes tapintású és rendkívül kényelmes viselet. Csak rajtad múlik, hogy sálként, a táskádra kötve, hajgumiként vagy fejdíszként viseled.

Nyakunkon a nyár, ideje előkapni a merész színeket

Óceánparti műanyagokból ruhadarabok

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!