spot_imgspot_img
spot_img

Gyönyörű ékszerek növényekből

-

Article Top Ad (AdSense)

Vannak olyan dizájner ékszerkülönlegességek, amelyek nemcsak szépségükkel nyűgöznek le minket, hanem azzal is, hogy érezni rajtuk a készítőjük lelkesedését. Olyan egyedi, növényekből készült ékszereket gyűjtöttünk, amelyek mindegyikének saját kis története, minisztorija van. Gyűjteményünkben egy ukrán ékszerész szépséges alkotásait is bemutatjuk.

 

Erdőjáró ékszerek

A Dana-ékszer kollekciói Egyedné Anna kezének munkái. Az Ősi erdő mélye fantázianevű medál az egyik kedvencünk tőle. A medálban látható apróságokat az erdő mélyén gyűjtötte össze a természetszerető ékszerész. Kis gomba, moha, zuzmó, csigaház és vörösre színeződött levél emlékeztet az őszi természet szépségére. A félgömb alakú medalionhoz kristálytiszta ökogyantát használt a készítő.

ékszer növényekből
kép:https://danaekszer.hu

 

Északi fény pitypanggal

Egyedné Anna erdőkből és saját kertjéből gyűjti ékszereihez az alapanyagokat, díszítőelemeket. Az északi fény játéka, gyönyörű színei ihlették ezeket a megkapó színű medálokat, fülbevalókat, gyűrűket. A pitypang szálló magjai teszik még egyedibbé őket. Visszafogott eleganciájukkal csöppet sem hivalkodóak.

ékszer növényekből
kép:https://danaekszer.hu

Itt tudod megnézni és beszerezni a Dana-ékszer kollekcióit: https://danaekszer.hu/

 

 

Tűzgyöngyvirág gyűrűben

Az Ammil Design Málnahabos virradat fantázianevű gyűrűjét megpillantva azonnal egy bálra, vidám tavaszi, nyári összejövetelre gondoltunk, mert szinte megjelenik az ember szeme előtt egy könnyed eleganciájú ruha, amihez fel lehet venni ezt a szépséget. A fehér gyantalapon lévő málnaszín harangocskájú virág kristályosan áttetsző ökogyantával van rögzítve. Az Ammil Design minden darabja nagy odafigyeléssel készül. A készítőjük a virágokat a saját kertjéből szedi, majd kipréseli őket, ami hosszadalmas, türelmet igénylő folyamat.

virágos ékszer
kép:www.ammildesign.hu

 

Mesés történetek nyakláncba rejtve

Az Erdőmélye és Buja Virradat fantázianevű medálokon is megakadt a szemünk. Mintha egy-egy mese, fantasy kellékei lennének, teljes történeteket tudunk elképzelni az ékszerek láttán.

virágos ékszer
Erdőmélye nyaklánc kép:www.ammildesign.hu/
virágos medál
Buja Virradat nyaklánc kép:www.ammildesign.hu

Az Ammil Design oldalán itt tudsz szétnézni: https://www.ammildesign.hu/

 

 

Egy tehetséges ukrán ékszerész munkái

Az EtenIren ékszereket mi az Etsy.com oldalán találtuk, s nagy rajongói vagyunk a márkának,  Iryna Osinchuk-Chajka munkáinak. Iryna nem kifejezetten élő vagy szárított növényekből, pozsgásokból készíti az ékszereit, de nagyon hasonlítanak az igazi növényekre a munkái. Leginkább süthető gyurmából varázsolja élethűre a virágokat. Mi az árvácskás és a cinegés fülbevalóit fogadnánk el szívesen.  Szívszorító, hogy a tervező kiírta oldalára, hogy a háború sajnos őt, az ő városát is érinti, így most nem tudja a munkáit kedves vásárlóinak postázni.

virágos ékszer
kép:www.etsy.com/shop/EtenIren
madaras ékszer
kép:www.etsy.com/shop/EtenIren

Itt tudsz nézelődni az alkotó oldalán: https://www.etsy.com/shop/EtenIren?ref=profile_header&page=6#items

Cikkeink hasonló témában:

Gyönyörű ékszerek szinte ingyen

Viselnél élő cserepes virágot? És áramkört? – Környezettudatos dizájnékszerek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!