spot_imgspot_img
spot_img

Gyerekkori tündérmese válik valóra a Tisza-tó partján

-

Article Top Ad (AdSense)

Kislányként mindig arról álmodoztam, hogy a fák lombjai között élek egy takaros kis házban, ahogy Wendy is James M. Barrie leghíresebb gyerekeknek szóló regényében, a Pán Péter kalandjaiban. Ez az álom most úgy tűnik, tényleg valóra vált nem csak nekem, de mindazoknak, akik szívesen kipróbálnák, milyen egy csoda szép lombházban eltölteni néhány napot a Tisza-tó partjánál.

A tiszafüredi Kormorán kikötő legújabb luxusszállásai három hagymakupolás, egyenként 6 méteres lábakon álló gyönyörű lombház, mely tökéletes egységet képez a táj jellegzetes ártéri erdejével és vadvilágával.

Fotó: Facebook/Kormorán kikötő

Magasan a lombok között

A lombházakban minden megtalálható. Összkomfortosan felszerelt házikók, amelyek ablakából és teraszáról páratlan kilátás nyílik az erdőre. Az erdei apartmanokat olyan távolságban építették fel egymástól, hogy az ott lévő vendégek nyugodt körülmények között élvezhessék a pihenést. A teraszokon reggeliző asztal, napozóágy és jakuzzi medence is található a tökéletes kényelem jegyében.

Fotó: Facebook/Kormorán kikötő

Tökéletes kikapcsolódás mindenki számára

A lombházak két fő részére biztosítanak maximális komfortot. Azonban egyedi belső elrendezésüknek köszönhetően akár kisebb létszámú (4-6 fő) társaság számára is tökéletes megoldás lehet egy hosszú hétvége eltöltése.

A kikötőben és környékén rengeteg izgalmas program várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat. Csónakázhatnak, horgászhatnak és különböző vízi sportokat is kipróbálhatnak. De sétálhatnak a fák között, megtekinthetik a hódok önfeledt játékát vagy éppen megcsodálhatja a gyönyörű hattyúkat, akik a vízen siklanak.

További információ: https://kormorankikoto.hu/

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!