Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet….

-

…na és persze a színes programokat, melyekből ősszel sincs hiány. Legyen zenés vagy éppen színházi előadás, mindenki megtalálhatja a számára szórakoztatót.

Halász Judit Koncert

Napokban ünnepelte 80. születésnapját Halász Judit, akinek dalain már több nemzedék cseperedett. Sokunknak ismerős A minden felnőtt volt egyszer gyerek vagy éppen a Bóbita sorai. Október 16.-án a Csili Művelődési Központban tart koncertet “A vitéz, a kalóz, meg a nagymama” címmel, ahol ezek a dalok is felcsendülhetnek.

Helyszín: Csili Művelődési Központ

Dátum: október 16. vasárnap 11:00

A koncert 3 éves kor alatt ingyenes.

zenés program
“Fotó: Envato Elements”

Ringató – Zenés foglalkozások kisgyermekeknek 

„Az anya nem csak testét adja gyermekének, lelkét is a magáéból építi fel

(Kodály Zoltán)

Dr. Gállné Gróh Ilona énektanár magyar népi gyermekdalokkal, mondókákkal, mozgáshoz kapcsolódó játékokkal várja foglalkozásán a kisgyermekeket és szüleiket.

Helyszín: Müpa

Dátum: Október 12. 10:00 és 10:45 / Október 19. 10:00 és 10:45

Csücsök, avagy a nagy pudinghajsza 

Nagy a bánat Sütiországban, amióta a szépséges királylányt, Csokisminyont elrabolták. Hiába a sok bátor lovag, nem sikerül kiszabadítaniuk Vérpuding fogságából. Császármorzsa király utolsó reménye már csak Csücsök, a Hős kiflivég…

Helyszín: Kolibri fészek

Dátum: Október 13. 10:30

Kippkopp és Tipptopp

“A napsütötte őszi erdőt felkavarta a szél. Egy helikopter-falevélen gesztenye-kislány utazott magasban. Fel akarta fedezni a világot.”

Ki ne ismerné Marék Veronika bájos mesehősét, Kippkoppot. Most egy újabb varázslatos erdei kaland során megismerkedhetünk Tipptopp-pal, a gesztenye-kislánnyal is, aki az oly régóta vágyott társa lesz kicsi hősünknek.

Helyszín: Kolibri Fészek

Időpont: Október 14. 10:30 / Október 16. 9:30 / Október 16. 11:00 / Október 18. 10:30

gyerekek
“Fotó: Envato Elements”

Bárány Boldizsár – Szabó Magda-nap 

Idén 105 éve született Szabó Magda, Kossuth-díjas író. Ebből az alkalomból október 15.-én egész napos  rendezvénnyel várják az érdeklődőket a Várkert Bazárban. A délelőtt folyamán az írónő első gyerekkönyvéből, a Bárány Boldizsárból készült előadást láthatják kicsik és nagyok egyaránt.

„Bárány Boldizsár nem szeret iskolába járni. Nem akar illedelmes kisbárány lenni, mi mégis szívünkbe zárjuk őt. Akkor is, amikor eltünteti Ponty Piroska hozományát, és akkor is, amikor elcseni Mókus doktor bundáját.

Helyszín: Várkert Bazár

Időpont: Október 15. 10:30

Mágikus állatok iskolája 

Egy kis állat, aki mindig melletted van? Sose hagy magadra? Megért és mindenhova elkísér? Bizony, ezek a kis állatok egy külső szemlélő számára csupán egyszerű plüssállatok. A gyerekeken kívül senki más nem látja, hogy ők bizony még beszélni is tudnak és kis gazdáikkal együtt számos izgalmas kaland vár rájuk.

Helyszín: Kolibri Színház

Időpont: Október 16. 15:00 / Október 17. 10:00

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!