Gyász: Elhunyt a Backstreet Boys frontemberének az öccse

-

Elhunyt Aaron Carter, a Backstreet Boys tagjának, Nick Carternek a testvére 34 éves korában.

Az amerikai zenész számos Backstreet Boys turnén és koncerten volt jelen, gyakran fel is lépett, és sikeres szólókarriert futott be. Carter csapatának képviselője megerősítette a hírt a PA hírügynökségnek, és azt is elmondta: a halál oka egyelőre ismeretlen.

Azt mondták: „Ugyanannyira idegesek vagyunk, mint mindenki, és reméljük, hogy a gondolnak a családra és imádkoznak értük.” – idézi a Guardian.

A Los Angeles-i megyei rendőrség megerősítette, hogy helyi idő szerint szombat délelőtt 11 óra körül a kaliforniai Lancasterbe hívták őket az elhunythoz. A forrás szerint, a kádban találták meg Aaron Cartert.

Fiatalon kezdte pályafutását Aaron Carter

Carter egy 1997-es turnén kezdett a Backstreet Boys-szal, majd ugyanebben az évben kiadta első albumát is. Második stúdióalbuma, az Aaron’s Party (Come And Get It) 2000-ben jelent meg, és háromszoros platinalemez lett.

Ezt követően további három stúdióalbumot adott ki, a 2001-es Oh Aaront, a 2002-es Another Earthquake-t!, végül a 2018-as Love-ot.

Carter a színészetben is kipróbálta magát, vendégszerepelt olyan műsorokban, mint Lizzie McGuire, és 2001-ben debütált a Broadway-en, valamint JoJo the Who a Seussical musicalben is.

Az énekes 2017-ben rengeteg szeretetet és támogatást kapott a rajongóktól és más hírességektől, miután bejelentette, hogy biszexuális. Elmesélte, hogy 13 éves kora körül „kezdte vonzónak találni a fiúkat és a lányokat”.

Viszont számos mentális egészségügyi problémával küzdött. Az énekes 2019-ben a „The Doctors” egyik epizódjában mesélt a mentális egészségügyi gondjairól, köztük a többszörös személyiségzavaráról, a skizofréniájáról, az akut szorongásáról, és a mániás depressziójáról. – írja a CNN

2017-ben Cartert letartóztatták Georgiában, ittas vezetés gyanújával, és marihuána birtoklása miatt. Vele volt az akkori barátnője, Madison Parkerrel Habersham is.

Az énekes később egy interjúban azt mondta, hogy nem iszik, és tagadta, hogy drogproblémája lenne. „Nincs szükségem segítségre – mondta – „Arra van szükségem, hogy az emberek megértsék, hogy ember vagyok, és ugyanúgy követek el hibákat, mint a világon minden ember, de soha nem kockáztatnám az életemet vagy a barátnőm életét.”

A feltételezések szerint a mentális betegségei, és a drog okozhatta a halálát, de egyelőre folyik a nyomozás, így nem lehet biztosít állítani.

Itt van legelső száma, amelyben a testvérével látható:

leadkép: pinterest

Katy Perry kevésbé ismert, de annál érdekesebb oldala

“Meg akartam ölni magam, de a zenéd miatt nem tettem meg.”

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!