spot_imgspot_img
spot_img

Görög Zita a bölcsődék fontossága mellett kampányol

-

Article Top Ad (AdSense)

Három éve ilyenkor ismét nagyot fordult a világ Görög Zitával, hiszen megszületett a harmadik gyermeke. A modell-műsorvezető és párja, Laczkó Zsolt azóta is valósággal rajonganak Timonért, mégis olyan szülők, akik minél korábban az önállóságra, valamint a szociális beilleszkedés felé próbálják terelni a csöppséget. Szerintük jó döntést hoztak azzal, hogy a kisfiút kétéves korában bölcsődébe íratták. Éppen ezért állt Zita egy olyan jó közösségi ügy mellé, mint a bölcsődei dolgozók munkáját megköszönő elismerés, Az Év Bölcsődéje díj. 

Mivel a kisgyermekek számára rendkívül fontos a megfelelő szocializációs közeg, sok szülő dönt úgy, hogy már egészen korán szakértő kezekre bízza csemetéje útjának egyengetését, és bölcsődébe íratja a gyermeket.

Görög Zita szerencsére megtalálta a tökéles intézményt, és minden nap nyugodtan búcsúzhat el Timontól, tudva, hogy a legjobb kezek között hagyja.

„Titi 1 éves volt, amikor bekopogtam a lakhelyünkhöz közeli bölcsibe és segítséget kerestem. Olyan embert szerettem volna mellé, akinek van tapasztalata és nem egy „éppen nincs más” típus. Andreánk már lassan 2 éve az életünk része. Mérhetetlen energiával rendelkezik, kedves, játékos, alkalmazkodó. A bölcsi vezetőjével, Otikával együtt 30 éve gyerekekkel foglalkozik. Nem fáradtak bele a mindennapokba, látom őket, hogy a többi kicsivel is remekül bánnak. Elképesztő türelmüknek és tapasztalatuknak hála nincs olyan probléma, amivel ne fordulhatnék hozzájuk. Tudom, hogy náluk Titi jó kezekben vanmesélte Zita. „Most heti 2-3 alkalommal jár Andreával a bölcsibe, még nem alszik ott. Az a következő lépés lesz. A bölcsiben tanulta meg azt is, hogy nem csak magát, de a játékait is tisztán tartsa. Közösségben sajátítják el az osztozkodást, a várakozást és a türelmet.”

A bölcsődék fontosságára, valamint az ott dolgozó kisgyermeknevelők fáradhatatlan munkájára Zita is szeretné ráirányítani a figyelmet, éppen ezért állt a BDDSZ és Sudocrem most indult online kampánya: Az Év Bölcsődéje díj mellé.

Ha úgy érzi, hogy Ön már rátalált a gyermeke számára tökéletes létesítményre, és megköszönné a kisgyermeknevelők fáradhatatlan munkáját és odaadását, jelölje a számára kedves intézményt a márka hivatalos Facebook-oldalán található linken (https://www.facebook.com/sudocremmagyarorszag/) 2021. október 11-ig, majd 2021. november 1-ig szavazzon Az Év Bölcsődéje cím várományosára. A nevezéseket az alábbi Facebook-linken elérhető applikációban várják: https://p.antavo.com/Fn6/

 

FRISS CIKKEINK

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!