Gondoltad volna ByeAlexről?

-

Párterápiára jár, kineveli az új zenei generációt és akkor érzi magát férfinak, ha barátnője nem dolgozik. Lássuk hát, milyen ByeAlex szemével a világ!

Hogy lett ByeAlexből ByeAlex?

Ki az a visszafogott, szemüveges, szakállas, kötött sapkás, nyugodt srác az Eurovízió színpadán? ByeAlex volt, a stílusváltása előtt. 2013-ban a szervezők szerint még egy édes-édes dallal állt a színpadra. Miután megismerte a világ és itthon is egyre jobba felfigyeltek rá, születési nevén Márta Alex éles stílusváltáson ment keresztül.

Tiszta és éles állvonalát, fülbevalóit és néha rikítóan élénk színű haját egyre többször láthattuk az újságokban és különböző TV műsorokban is. Nem csak a zenéit kezdték felismerni az emberek, de őt magát is. Igazi celebbé avanzsálódott.

Kép: MTI_Bruzák Noémi

X-Faktor

Ma már, ha ByeAlexre gondolunk, akkor rögtön az X-Faktor jut eszünkbe, hiszen már 6 éve mentorként foglal helyet a 4 szék egyikén. Rengeteg, ma már országszerte ismert előadót karolt fel. Kedvenceit a közösségi médián is felsorolta: „Serena Rigacci, Búzás Bence, a USNK, Tóth Betti, Manuel, Ruszó Tibi, Vanek Andor, Mehringer Marci, Alee, Isky és Szkim; MANUEL (aki már a testvérem, a barátom); és most Solyom Berni.” – nyilatkozta. Utóbbi fiatal lány az X-Faktor legújabb győztese, ByeAlex mentoráltja volt és leendő közös daluknak a társszerzője.

Kép: ByeAlex Instagram

Kiosztotta a zeneipar krémjét

Habár saját magáról beszélt a Story magazinnak adott interjújában, mondanivalóját mégis sokan magukra vették. Hogy mit mondott?

Gyűlölöm az öregedés gondolatát is, de ettől még eljön az az idő, úgyhogy nem tervezek hosszú életet a színpadon. […] Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf.szkodnék a közönségnek

A rajongók csak örülnek, hogy Magyarország legikonikusabb előadói képesek évtizedeken át szórakoztatni a népet, közülük azonban többen szívükre vették ByeAlex kijelentését.

Delhusa Gjon például azt tanácsolta neki, hogy ha azt hiszi, ötvenévesen már „öreg trotty” lesz, ismerkedjen meg vele, és ne feledkezzen meg a közönségéről, ők ugyanis jobb esetben nem felejtik el a kedvenceiket. Nagy Feró, aki szerint ByeAlex nem a zenéinek, hanem csak az X-Faktornak köszönheti sikerét, azt nyilatkozta: „Hál’ istennek, fiatalkoromban sem balf.szoskodtam, és most sem érzem úgy. Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-bye Alex?”

Kép: ByeAlex Facebook

A negatív kommentek megteremtője

Manapság próbálja távol tartani magát az interjúktól, legalábbis a bulvárlapoktól. Cserébe Facebook oldalán nagyon aktív és sokszor vitába fulladó bejegyzéseket tesz közzé. „Szeretem, ha az emberek szeretnek, de azt is szeretem, ha utálnak.” Ezzel a hozzáállással bátran kimondja vagy éppen leírja a véleményét. Saját bevallása szerint ő a negatív kommentek megteremtője. „Magyarországon szerintem akkor kezdett igazán pöcegödörré válni az internetes kommentelési lehetőség, amikor én megjelentem.” – nyilatkozta.

De a sok dráma mellett vannak azért lazább posztjai is, például az, amelyikből kiderül, hogy mit nem iszik soha többé: „Melyik ital volt az, amelyikhez olyan emlékezetesen rossz berúgásod társult, ami miatt SOHA többé nem érsz hozzá!? nekem a jägermeister 16 évesen… azóta azt, SOHA!

Kép: ByeAlex Instagram

Pszichológus

ByeAlex többször volt már pszichológusnál, de Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában kifejtette, hogy neki személyesen ez még nem segített, pedig egyszer enyhe szociopatizmust diagnosztizáltak nála.

Egyszemélyes foglalkozást nem, azonban a párterápiát nagyon ajánlja. A jelenlegit leszámítva, minden barátnőjével járt terápiára. Konfliktusaihoz kellett egy harmadik személy, egy szakértő, aki segített levezetni egy-egy beszélgetést. Belátja, hogy a kommunikáció mennyire fontos.

Párkapcsolatában a helyes kommunikáció mellett a számára helyesnek vélt dinamikát is fontosnak tartja. Akkor érzi magát férfinak, ha a párjának nem kell dolgoznia. „Szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték.” – nyilatkozta ByeAlex.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!