spot_imgspot_img
spot_img

Gattyán György 12 milliárdért kezdte el árulni a kastélyát

-

Article Top Ad (AdSense)

Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 évig próbálta meg értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát, ami végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált 2021 szeptemberében. Gattyán György most 33 millió dolláros kínálati árral kezdte el árulni a másik Beverly Hills-i kastélyát is.

Az 1992-ben épült, neoklasszicista stílusú épület egy hét hálószobás, 10 fürdőszobás főépülettel rendelkezik, amely közel 1300 négyzetméternyi lakóteret foglal magába két szinten.

A további építmények közé tartozik egy 1000 négyzetméteres vendégház, amely jelenleg edzőteremként szolgál, valamint egy négy autóból álló, az X-alakú ház oldalában diszkréten elrejtett garázs.

A 2,2 hektáros telken fekvő főépületet az utcától dús gyep és macskaköves felhajtó választja el, amelynek oszlopcsarnokos bejáratát oroszlánszobor-pár őrzi.

A magasba törő dupla bejárati ajtó a díszes belső térbe nyílik, amelyet keményfa padló, impozáns csillárok jellemeznek. A  márványpadlós, dupla magasságú előcsarnokban kanyargós kovácsoltvas lépcső vezet a második szintre. Az előcsarnok felett egy Salvatore Polizzi festett üvegből készült, feltűnő tetőablakon árad be a napfény.

A kandallós nappalihoz fával burkolt étkező tartozik. Egy hangulatos családi szoba csatlakozik az ínyenc konyhához, amelyhez reggeliző sarok is kapcsolódik.

A pihenéshez és elvonuláshoz kialakított helyiségek az otthon teljes déli szárnyát foglalják el. Külön szoba van kialakítva, amely irodaként vagy olvasóhelyiségként használható.

A dupla fürdőszobák luxus felszereltséggel rendelkeznek, mint például szaunával és gőzfürdővel. A luxust növeli egy játékszoba, borospince, mozi, sporthelyiség saját koncessziós stand és egy teniszpálya.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!