Furcsa és meghökkentő plüssfigurák

-

A plüssfigurák minden életkorban megdobogtathatják a szívünket cukiságukkal. Gyermekként remek élmény gyűjteni, szorongatni őket. Később, kamaszként és felnőttként is kaphatunk és vehetünk is bájos plüssállatkákat.

Ám vannak nagyon eszement karakterek, őrült figurák is. Némelyiknek a funkcióját, célját tényleg nehéz értelmezni. Ezekből mutatunk párat.

 

Majdnem cukik

Vicces kis gyűjteményünk bemutatását olyan kis lényekkel kezdjük, amik majdnem cukik. Nem egészen egyértelmű első ránézésre, hogy megvennénk-e őket vagy sem. Pofikájuk egyszerre riasztó és aranyos, valahol a kettő közt vannak.

Ezek a színes ásító vagy kiabáló (kinek mi jut eszébe róluk) alpakák éppenséggel még akár jópofa ajándékok is lehetnek. Őket az etsy.com oldalán találtuk, meglehetősen borsos áron lehet hozzájuk jutni.

plüss alpaka
Majdnem cukik ezek a színes alpakák.kép: etsy.com/PeruAlpakitas

Ez a kutyaszerű kék kreálmány egyedi, kézzel készített darab, szintén az etsy.com oldalán várja a gazdáját.

plússfigura
Majdnem cuki ez a kék kutyaszerű kreálmány. kép: https://www.etsy.com/shop/MonkeyBusinessToys

Furcsa lények

Ezek a hibridek olyanok, mintha valami sci-fiből léptek volna ki. Ötletes és kreatív kis mütyürök, amik tényleg mosolyt csalhatnak az arcunkra. Egyik kedvencünk ez a nyúlmadár. Kézzel készült, egyedi, nem tömeggyártású.

plüssállatka
Nyúlmadár kép:etsy.com/ GakmanCreatures

Ezt a baby sárkányt is a GakmanCreatures oldalán találtuk. Az arca, a testtartása és a szőre teljes történeteket rejt. Mi ki tudnánk hozzá találni pár mesét…

 

baby plüssállat
kép:https://www.etsy.com/ie/shop/GakmanCreatures

A pillangócicához már nehéz bármit is hozzáfűzni. Az alkotó fantáziája azonban vitathatatlan. TaurusAdoniToy oldalán itt tudsz nézelődni: TaurusAdoniToy pillangócica

furcsa plüssállatok
Pillangócica kép. etsy.com/TaurusAdoniToy

 

Hangulatot kifejező figurák

Ez a rózsaszín kocsonyahal nem sugároz túl sok derűt és vidámságot. Hatalmas orra és lecsüngő szája ellenére mégis sokan kedvelik. A blobfish nevű plüss sokféle méretben és sok weboldalról rendelhető. Mi a hashtagcollectibles.com oldalon találtunk rá, ahol még egy kis videót is láthatunk arról, hogy a búskomor plüssállatot milyen kellemes magukhoz ölelni.

furcsa plüssállatok
Szomorú arcú hal kép:www.hashtagcollectibles.com

 

Grumpy Cat a világ egyik leghíresebb és egyben legmogorvább ábrázatú cicája volt.  A cica akkor került be a köztudatba, amikor 2012-ben kiposztoltak róla egy képet a Reddit nevű  szórakoztató közösségi portálra. Igazi mém lett a macska. Az amazonon beszerezhető plüssben is.

grumpy cat plüss
Grumpy Cat plüssben kép: amazon.com

 

A plüssmackó szó hallatán valószínűleg senkinek sem ez a mérges, vicsorgó figura jutna eszébe. Pedig már ilyen is van. A plüssfigurák arckifejezését egy mozdulattal meg lehet változtatni.

plüssmaci
Mérges maci. kép:amazon.com

 

Amit nem szívesen látnánk otthon

Ezeket a festékfoltos, kellemetlen megjelenésű, csapzott kis szörnyecskéket nem szívesen nézegetnénk az otthonunkban.

plüssfugurák
Ijesztő szörnyecskék.kép:www.otakumode.com

 

Értelmezhetetlen kategória

Ki venne megfázást, lisztérzékenységet vagy bolhát bárkinek is ajándékba? Márpedig van rá lehetőség. Nálunk ez az értelmezhetetlen kategória a plüssfigurák világában.

A könyvmoly még aranyos is, egy könyvimádónak jópofa és egyedi ajándék.

 

könyvmoly plüss
Könyvmoly kép:https://unnepekaruhaza.hu

A lisztérzékenység plüssfigurának a létezése egészen meglepő. Nemcsak lisztérzékenység, hanem zsírsejt, megfázás is kapható plüssben. Hogy a bizarrabbakat már ne is említsük.

furcsa plussállatok
A lisztérzékenység plüssfigura létezése egészen meglepő.kép:Sziklakórház

Ezeket is nézd meg:

Őrült cicás és kutyás holmik a netről- vicces cuccok a kedvenceknek és a gazdiknak

 

Extravagáns és merész bútorok

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!