spot_imgspot_img
spot_img

Forma 1-es versenyzők terveztek szemüveget

-

Article Top Ad (AdSense)

2022-ben egy látványos kezdést követően Charles Leclerc és Carlos Sainz a Scuderia Ferrari színeiben, saját tervezésű Ray-Ban napszemüvegeikben készen állnak a kihívásokra.

A Forma 1-es szezon korszakalkotó rajtja után a Scuderia Ferrari Racing versenyzőpárosa újra pole pozícióban útban a dobogó felé. Miközben a világbajnoki címért folyó versenyre készültek, Charles és Carlos lehetőséget kaptak arra, hogy személyre szabhassanak két exkluzív Ray-Ban napszemüveget. A limitált kiadású modellek hivatalosan a közelgő Gran Prix versenyen, Monacóban fognak bemutatkozni.

A tervezői együttműködésnek valódi adrenalin löketet ad a két pilóta azon képessége, hogy elismerik egymás kivételes erősségeit. Ez megtestesíti mindazt, ami a Ray-Bant és a Scuderia Ferrarit győztes csapattá teszi; különleges egyéniségek, akiknek közös a szenvedélyük, és egyazon a végső céljuk – a stílusos győzelem.

A pilóták kedvenc Ray-Ban modelljeiket szabhatták személyre, melynek során vékony acélszálakkal és a Ferrari egyedi „giallo Modena” gumijával dolgoztak, a lencséket pedig klasszikus Havanna mintás acetáttal és csiszolt arany szegélyekkel díszítették. Mindez kifejezi a pilóták egyedi látásmódját a stílusos megjelenésről, amely érdemes a mezőny vezetésére.

Carlos Sainz

RB3698M Carlos Sainz Custom Limited Edition for the Spanish GP

A versenypályáról alkotott ambiciózus elképzelését Carlos Sainz a dizájn világába is átülteti, új mérföldkőhöz vezetve a sebesség stílusát.

Az ikonikus Ray-Ban modellt a Forma 1 teljesítményorientált látásmódjával kombinálja, amelyben a karcsú, elegáns ezüst acél a felnik, a fekete szárnyszemöldök az új Scuderia Ferrari autó merész szellemét idézi, míg a szimbolikus sárga gumi orrpárnák és halántékrészek a pilóta versenycsapatának sárga pajzsát és hazája zászlójának színeit jelenítik meg. A Scuderia Ferrari csapat védjegyével és Ray-Ban logókkal ellátott sötétszürke lencsék, a szárakon elhelyezett jellegzetes pajzsok és logók, a prémium csomagolás – beleértve a dobozt, tokot és tisztítókendőt –, valamint a számozott hitelességi tanúsítvány exkluzívvá teszi ezt a Ray-Ban for Scuderia Ferrari Limited Edition modellt.

RB3674M Charles Leclerc Limited Edition for the Monaco GP

Miközben a Monacói versenyre készül, Charles Leclerc a kedvenc Ray-Ban modelljét szabta személyre, így keretet adva győzelem-vezérelt szemléletének. Egyetlen dolgot lát: a győzelem aranyát. 

A hagyományos versenyzői stílust  kortárs dizájnnal ötvözve az általa megálmodott modell az ívek belső felére koncentrál. A kecses, modern életstílust képviselő modell mély széleket kapott, amely a klasszikus verseny spoilereket idézi. A lencséken és a szárakon található jellegzetes Scuderia Ferrari versenypajzs és Ray-Ban logó, a prémium csomagolás – beleértve a dobozt, tokot és tisztítókendőt – , valamint a számozott eredetiségi tanúsítvány biztosítja az exkluzív Ray-Ban for Scuderia Ferrari Limited Edition modell gyűjtői státuszát.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!