spot_imgspot_img
spot_img

Fitnesz-okoskarkötő jobb egészségmegőrző funkciókkal

-

Article Top Ad (AdSense)

Új innovatív egészségügyi testen hordható eszköz.

  • 1,47 hüvelykes színes AMOLED kijelző 194 x 368 felbontással és 282 PPI-vel, 2,5D ívelt üvegből készítve, kb. 18 g súllyal
  • Puha szilikon gumipánt prémium anyagból, amely UV-fény által indukált polimerizációs technikával teszi a pántot szennyeződésállóvá és viselését kényelmesebbé
  • 96 edzésmód, köztük 11 professzionális edzésmód valós idejű adatfigyeléssel
  • 14 napos akkumulátor-üzemidő1
  • Optimalizált hardveren, optikai technológián és algoritmusokon alapuló, egésznapos véroxigénszint-követés.

A HONOR Band 7 nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos akkumulátor-üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat – így hosszútávú társ a felhasználók egészségmenedzsmentjében.

Stílusos pántkialakítás és színek

A minden alkalomhoz illő HONOR Band 7 1,47”-es, színes AMOLED kijelzője 2,5D ívelt üveggel, 282 PPI felbontással és körülbelül 18 g2 tömeggel érkezik. A stílusos kiegészítőt fémtextúrás permetezési eljárással és magasfényű textúrával gyártják. Az új színekkel és a választható óralapok változatosságával a fogyasztók könnyedén kifejezhetik személyiségüket, közben hangulatukhoz és stílusukhoz is igazítva az eszközt.

A két színben –  meteorfekete és  korallpink  – kapható HONOR 7 Band számos funkciót kínál azoknak, akiket vonz az egészség, a wellness, a sport és az intelligens élet világa. A 14 napos akkumulátor-üzemidő és a gyorstöltés folytonosabb egészségmenedzsmentet, valamint nagyobb kényelmet és komfortot biztosít mindenki számára.

MI-vel még hatékonyabb egészségellenőrzési képességek

A HONOR Band 7 mesterséges intelligenciával felvértezve segíti a felhasználókat, hogy jobban  kezelhessék az egészségüket és a jólétüket azáltal, hogy az eszköz pontos méréseket, illetve nyilvántartásokat készít a pulzusszámról, az alvásról, a stresszről és más többdimenziós egészségügyi paraméterről. Mindezek alapján a Band 7 edzési ajánlásokat is tesz, melyekkel a felhasználók  életminőségüket is javíthatják.

Az eszköz a HONOR vezető egészségügyi technológiáját használva biztosít egésznapos pulzusmérést3 is, amely a HONOR hosszú ideje felhalmozott pulzusmérési tapasztalatait felhasználva pontos adatokat kínál nemtől, kortól és csuklómérettől függetlenül. A professzionális optikai alkatrészek és az AI-algoritmusokkal ellátott chipkészlet használatával jelentősen javítja a pulzusszám-monitorozás pontosságát, és a fogyasztók számára valós idejű precíz adatokat biztosít, hogy jobban megismerjék fizikai állapotukat.

A HONOR Band 7 egésznapos véroxigén-ellenőrzővel4 is rendelkezik, amely rezgéssel figyelmezteti a felhasználókat, ha értékük alacsony szinten jár. Az okoskarkötő professzionális alváskövetővel5 is rendelkezik, amely pontosan rögzíti az alvásminőséget.

96 sportmód

A sportoláshoz és extrém tevékenységekhez is kiváló társ lehet az eszköz, ugyanis 96 féle edzésmód van előtelepítve rá, amelyek között megtalálható a futás, a gyaloglás, a kerékpározás, az úszás, az elliptikus edzés, az evezés, a szabadedzés és az újonnan hozzáadott ugrókötelezés. A HONOR Band 7 valós időben rögzíti a sportadatokat, így a fogyasztók könnyen nyomon követhetik teljesítményüket és eredményeiket. A felhasználók rögzített egészségi állapotadatait felhasználva a zsírégető6 ajánlási funkció tudományos alapokra helyezve javíthatja az edzési eredményeket azáltal, hogy megtalálja a tökéletes zsírégető zónát, valamint a legjobb zónát az állóképesség javításához. Edzés közben a HONOR Band 7 valós időben emlékezteti a fogyasztót, hogy a hatékony zsírégető tartományon belül maradjon, az edzés után pedig megjelenik a becsült elégetett súly mértéke is.

A nagyobb kényelem érdekében a fogyasztók közvetlenül a HONOR Band 7 készülékről kezelhetik edzéseiket anélkül, hogy a mobiltelefonjukhoz kellene nyúlniuk.

Az okos élet élménye

Az egészség- és sportkövetési lehetőségeken túl a funkciókban gazdag HONOR Band 7 a fogyasztók számára egy átfogó intelligens életérzést is nyújt. Számos opciót kínál, mint például a telefonkeresés funkció7. A HONOR Band 7 emellett hasznos asszisztensként is működik, így a fogyasztók közvetlenül a HONOR Band 7-ről olvashatnak üzeneteket8, kezelhetik a bejövő telefonhívásaikat, megtekinthetik az időjárás-előrejelzést9, beállíthatnak ébresztőt, vezérelhetik a zenelejátszást10 , sőt, távolról vezérelhetik a telefonjukkal való fényképezést is11.

14 napos akkumulátor-üzemidő és szupergyors töltés

A nagyobb kényelem és a fogyasztói élmény fokozása érdekében a HONOR Band 7 14 napos12 akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Az üzleti utazásokhoz és nyaralásokhoz is hasznos óra intenzív használat esetén akár 10 napig, átlagos használatkor pedig akár két hétig is üzemelhet14. A gyorstöltésnek köszönhetően a HONOR 7 Band mindössze öt perc töltés után is akár két napig bírja a használatot.

Elérhetőség és árazás

A HONOR Band 7 bruttó 22 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. A linkekre kattintva a Yettel kínálatából meteorfekete, míg az eMag felhozatalából meteorfekete és korallpink színekben szerezhető be.

További információk róla a HONOR honlapján: https://www.hihonor.com/hu/wearables/honor-band-7/

1 A HONOR belső laboratóriumainak mérései alapján. A tényleges töltési sebesség és az akkumulátor élettartama kismértékben eltérhet olyan tényezők miatt, mint például a tesztkörnyezet. A konkrét használattól ezek az értékek eltérhenek.

2 A pánt nélkül. A tényleges méretek az egyes termékek között eltérhetnek. Minden specifikáció a tényleges termékre vonatkozik.

3 A termék nem orvosi eszköz. Minden eredmény csak referenciaként szolgál, és nem alapozható rá diagnózis és kezelés.

4 A véroxigén-telítettségi szintje a véroxigén- és hemoglobinkapacitásának százalékos arányát méri a teljes hemoglobinkapacitáshoz képest, ami a vér oxigénkoncentrációját jelenti. Fontos élettani paraméter, amely tükrözi a légzés, az anyagcsere és a keringés funkcióit. A vér oxigénszintjének 24/7-es követése inkább szakaszos és periodikus, mint valós idejű. Ehhez a funkcióhoz be kell kapcsolni a HONOR Health alkalmazásban az automatikus véroxigén-követést. Az eszköz vibrálva jelzi, ha a vér oxigéntelítettségi szintje nem alvó állapotban a beállított határérték alatt van. A termék nem orvosi eszköz. Minden megadott eredmény csak referenciaként szolgál, és nem elgendő alap diagnózishoz és kezeléshez. A véroxigénszint monitor nem érhető el Japánban, Koreában és a kínai Tajvan piacán.

5 A 20 percnél rövidebb, szórványos alvásokat és a szokatlan környezetben történő alvást (például utazás közbeni alvás) nem rögzíti. A konkrét mérések változhatnak objektív tényezők, például a felhasználói szokások, valamint az egyéni különbségek és a környezeti tényezők miatt. Kérjük, tekintse meg a tényleges helyzetet. A termék nem orvosi eszköz. Minden eredmény csak referenciaként szolgál, és nem alapozható rá diagnózis és kezelés.

6 A zsírégető funkció 2023 első felében támogatja a kültéri futó sportmódot, a többi edzésmódot pedig később OTA-frissítés után támogatja majd.

7 A telefonkereső funkció támogatja az Android 9.0 és újabb telefonokat, ha azok a HONOR Health App alkalmazáshoz csatlakoznak.

8 Ahhoz, hogy értesítést kapjon a HONOR Band 7 új üzenetekről, a felhasználóknak engedélyezniük kell az üzenetfogadási funkciót a HONOR Health App alkalmazásban.

9 Az időjárás-értesítések az iOS 11.0 és újabb verziók, valamint az Android 9.0 és újabb verziók számára érhetőek el.

10 A zene távoli vezérlése nem érhető el az iOS-eszközökhöz csatlakoztatott termékek esetében. Csak az Android 9.0 vagy annál újabb telefonok esetében érhető el Bluetooth-csatlakozással.

11 A távoli fotózás csak a Magic UI 6.0 vagy újabb verziójú HONOR telefonokhoz csatlakoztatott termékek esetében érhető el.

12 A fenti adatok a HONOR belső laboratóriumai által meghatározott körülmények között végzett vizsgálatok során kapott elméleti értékek. A tényleges adatok az egyes termékek között eltérhetnek, és a hálózati feltételek vagy a felhasználói szokások függvényében mások lehetnek. Kérjük, tekintse meg a tényleges termékeket.

13 A 14 napos tipikus használat egész napos pulzusmérést, általános alváskövetést, heti 30 perc testmozgást, értesítéseket (50 üzenet, 6 bejövő hívás és 3 riasztás naponta), napi 200 alkalommal kivilágított képernyőt jelent, és a becslés ezek szerint született.

14 A 10 napos intenzív használat egész napos pulzusmérést, professzionális alváskövetést, heti 60 perc testmozgást, értesítéseket (50 üzenet, 6 bejövő hívás és 3 riasztás naponta), napi 500 alkalommal világító képernyőt jelent, és a becslés ezek szerint született.

Az alvás megváltoztatja az életünket

Magyar fejlesztésű app segít a tridémia idején

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!