spot_imgspot_img
spot_img

Fétiséről vallott Pásztor Anna

-

Article Top Ad (AdSense)

Új szerepben mutatkozik meg Pásztor Anna, TABU című vlogjában az élet kényes kérdéseit járja körbe a maga extravagáns módján. Szó esik többek között tabukról, fétisekről, spiritualitásról, intim plasztikáról és párkapcsolatokról, most pedig az énekesnő arról is vall, milyen hatással voltak ezek a témák a saját életére. Számára a szülés volt az egyetlen tabu, materialista emberként is képes őt elrabolni a spiritualizmus, fétisének pedig a szép férfikéz iránti vonzódást nevezi.   

A tabukról: 

„A szülés számomra tabu téma volt. Egy időben menekültem a szülésről szóló beszélgetések elől. Maga a szülés is traumatikus élmény volt, akkor egy ideig azért nem akartam beszélni róla, de most már azt mondom, hogy fontos feldolgozni a történteket, megosztani egymással a tapasztalatokat. A szülés során több tabunak számító esemény is történik egyszerre” – mondta az énekesnő, aki kisfiának 2013-ban, kislányának pedig 2016-ban adott életet.   

A legemlékezetesebb spirituális élményéről: 

„Rengeteg spirituális élményben volt részem. Nyitott vagyok, de tartózkodó, két lábbal állok a földön, mégis hiszek a spiritualitásban. Egy időben eljártam hangterápiás kezelésekre, az egyik ilyen alkalommal egy nagy réz gong elé ültem le és hagytam, hogy a rezonancia azt tegyen velem, amit csak akar. Szárnyaim nőttek, eggyé váltam az univerzummal, kívülről néztem a bolygónkat – az eggyé válás az univerzummal csodálatos volt, viszont ahogy kívülről láttam a bolygónkon jelen lévő rengeteg szenvedést, az nagyon elszomorított. Olyan érzés volt, mintha ébren lennék, pedig biztosan valamilyen „más” tudatállapotba kerültem” – idézte fel Pásztor Anna.

Arról, hogy melyik testrészén változtatna: 

„A térdhajlatomon. Táncos akartam lenni, ehhez úgynevezett „kard láb”, térdben átnyújtott láb kell, ami nekem nem adatott meg. Feltettem a lábam egy kisszékre és értelmező kéziszótárákkal próbáltam meg lenyomni, amivel persze tönkretettem a térdem. Ha jönne egy angyal, lehet, hogy kard lábat kérnék tőle” – mesélte Anna. 

Az örök szerelemről: 

„Magába az életbe való szerelem a legfontosabb, abban pedig benne van az ízek, az illatok szeretete, a gyermekeink iránti szeretet és a párok egymás iránt érzett lángolása is.” 

A fétiséről:  

„Gyengém a szép férfi kéz – például egy jó sofőré vezetés közben” – mondta az énekesnő. 

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!