spot_imgspot_img
spot_img

Fergeteges utcabál kerekedett a belvárosi üzletmegnyitóból

-

Article Top Ad (AdSense)

Igazi fesztiválhangulatban ünnepelte a Dorko az új Zrínyi utcai 300 nm-es üzlet megnyitását. A Dorko Family családiasnál jóval tágasabbra szabott eseménye kollégák, partnerek, zenészek, sportolók és ismert médiaszemélyiségek társaságában valósult meg.

Az idén 8 éves hazai márka eddigi legnagyobb dobását a 27. sportszövetségként aláíró Magyar Országos Baseball és Softball Szövetség is jó hangulatban nyugtázta. Kemény Dénes és Cseh László hivatalosan is felavatták a Bazilikától pár méterre található üzletet, amivel egy újabb fontos fejezete rajtolt el a Dorko-sztorinak.
Óriási bulival robbantotta be a fesztiválszezont a Dorko a legújabb budapesti Flagship Store nyitóbuliján. A kora délután kezdődő és késő estébe nyúló esemény megállás nélkül zenei aláfestéssel telt a Rock the City Crew 6 DJ-jének jóvoltából. T.Danny közönségtalálkozójára száznál is több rajongó gyűlt össze, kígyózó sorokban várva a közös fotóra és dedikálásra. A Hot Girly Dance Class fellépése tovább forrósította a hangulatot az üzletben, mialatt az utcán meglepetésszerű utcazenélésbe kezdett a Band of Streets csapata.

Amellett, hogy a Dorko Hungary kollekció, valamint a limitált szériás termékek legnagyobb választéka is itt érhető el, az új bolt túlmutatva ezen, egyúttal egy igazi közösségi találkozóhely szándékával nyitott meg.
„Egészen hihetetlen az utóbbi két évben az a támogatás és bizalom, amit a vásárlóktól kaptunk hazai márkaként, és ez a mai eseményen is érezhető. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, és ennek köszönhetjük, hogy most itt lehetünk. – mondta el Gém Péter, a Dorko alapítója.
A DRK Bazilika üzlet a nyár folyamán csütörtöktől vasárnapig meghosszabbított nyitvatartással, éjfélig várja a látogatókat.
A Dorko az évek óta működő „Nő erő jövő” küldetésének üzenetét és alapértékeit közvetítve idén márciustól az EMMA egyesület munkájára hívja fel a figyelmet azzal a céllal, hogy minél több háború által érintett állapotos és kisgyermekes nő kaphasson segélycsomagot. Az együttműködés folytatásaként a nyitóesemény bevételének 20%-ával a Dorko az egyesület munkáját támogatja.
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!