Férfinap! Ma, miért, csak, mert kell

-

Valljuk be! – a férfinap kijár! Az valahogy elsikkadt, hogy létezik ilyen is, pedig elméletileg a teremtés csúcsán a férfiak állnak. Mi is lenne a hölgyek nélkül, a pasik egyetlen bordája nélkül? Hogyan is teremtődött volna meg a nő és vele a nőnap, ha nincsenek férfiak, aki áhitattal ünneplik meg a hölgyeket, nőket, csajokat, évről évre. Hát sehogy! Ha ezt csak a logika mentén végig gondoljuk igenis kijár az a bizonyos férfinap!

Fotó: Pixabay

 

Fotó: Pixabay

Itt az idő, hogy megünnepeld a pasidat

Lányok! Hölgyek! Asszonyok! Csajok! Dámák! Spinék! Leányzók, és fehérnépek! Ma igenis tegyétek oda magatokat! Ma van végre annak a napja, hogy csodálattal bámuljátok életetek pasiját. Tegyétek napját széppé, kellemessé, és mindent félretéve legyen a férfi az első! Áhítattal bámuljátok létezésének minden szikráját, és örvendjetek! Ma van az a nap mikor nem ti, hanem ő a fontos! Halmozzátok el szeretettel, adjátok tudtára, hogy létezése a ti örömötök, s energiája a ti életetek táplálékául szolgál. Tudja meg, legalább ma, tényleg fontos neked- a „nőnek” -,kapjon ajándékot, csókot, ölelést! Árasszátok el a férfit bujaságotok adományával, s legyen büszke! Büszke arra, hogy Ő a férfi!

Fotó: Pixabay

Legyen ez a nap, amikor a Nők szolgálják a férfiakat, megmutatva nekik, hogy emancipáció ide-vagy-oda, mégis ők hordják a nadrágot (még akkor is ha nem így van 😊). Hölgyeim!- a férfiak tudják ám, hogy dolgoztok, háztartást vezettek, gyereket neveltek, de higgyétek el, már ez a tudat is fárasztó. A férfi is dolgozik, gondoskodik, félti a családot, és csak a 37 fokos láz amitől már mozdulni sem tud. A férfinak rengeteg dolga akad. Találkozni a haverokkal, otthon a fotelben ülve elmélkedni a világ nagy dolgain, sőt az összes fizikailag megterhelő feladat rá hárul. Ma, mikor végre napja lészen a férfiak tökéletességét megünnepelni, minden hölgynek kötelessége rajongásának tetőfokán égve megtenni mindent, ami tőle telik….de inkább többet!

Fotó: Pixabay

Ne feledjétek

A férfi alapvetően egyszerű szükségletek által vezérelt lény. Persze az általánosítás soha nem helyénvaló, de valljuk be… Étel, ital, némi szex. Ha ezek megvannak- tulajdonképpen el is van kápráztatva. Annyit érdemes hozzátenni, nem mindegy milyen étel, milyen ital, és szex. Tanácsokat nem adunk, de ha már ezeket az alapokat a végletekig kimaxolva a pasi- „férfi”- rendelkezésére bocsátjátok, már jó lehet. Esetleg, ha még meglepitek valami aprósággal, mondjuk egy Ford Mustanggal, egy Harley-Davidsonnal, vagy egy Millenium Falconnal- tuti sikert jelent. Egyszerűbb esetben kapjon egy új PS4-et természetesen játékokkal, a legmenőbb persze egy lightsaber (lézerkard) lenne. De ha ezek nem mennek, az alapvető szükségleteken kívül, hagyjátok őt békén!

fotó: Pixabay

 

Fotó: Pixabay

Mire kapják fel a fejüket a férfiak? Jó ha tudod

Férfiszépség: a férfiak negyven év körül a legszívesebben konzerválnák magukat

A férfi színes oldala: pasztell színek kavalkádja

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!