spot_imgspot_img
spot_img

Garantáltan tuti tipp, mert a férfiak vizuálisak

-

Article Top Ad (AdSense)

A hölgyeknél folyamatos és kardinális kérdések tömkelege jelenik meg a férfi kapcsán. Mitől tetszem neki? Mi az, amit megnéz rajtam? Most éppen mire gondolhat? Rengeteg ‘mem’ van ennek kapcsán az interneten is, melyek feszegetik a kérdést, vagy éppen humoros formában jelenítik meg ezt az alapvető és eredendő problémát.

Fotó: Pixabay

Hol vannak az alapvető hibák

Ebben sem lehet teljes mértékig általánosítani, hiszen ahány férfi, ahány ember – annyiféle fontossági sorrend létezik. Persze erre a kérdésre vannak általánosan beidegződött közhiedelmek, amik nyilvánvalóan nem is alaptalanok. Egy nagyon fontos tényezőt hagynak a hölgyek figyelmen kívül, pedig a legegyszerűbb. A férfiak gondolkodásmódja, pro és kontra reakciói merőben mások, mint a nőké. Tehát az a legjobb, ha egyáltalán nem magukból indulnak ki és teljesen kirekesztik a női gondolkodásmódot. Ha nem így tesznek, kudarcot fognak vallani, és olyan megállapításokon fognak gondolkodni, aminek egyáltalán nincs semmi alapja. Ebből aztán kusza, alaptalan feltételezések, ki nem mondott kérdések alakulhatnak ki, és minél többet rágódik ezen egy nő – annál inkább össze lesz zavarodva. Konklúzió: a nő magát zavarja össze!

Fotó: Pixabay

Egyértelműség, amit elfelejtenek a nők

Bár a férfiak jóval egyszerűbb metódusok alapján gondolkodnak, és a „szükségletektől” vezérelve alakítják a dolgokat, mégis pontosan ugyan arra vágynak, mint a nők. Először is bármennyire nem mutatják, és igyekeznek a férfit hozni- ők is félnek. Félnek az elutasítástól, a nem megfeleléstől. Csak úgy, mint a nők- szeretnének egy szeretetteljes, biztonságos, érzelmileg és fizikailag is kielégítő kapcsolatot. Azt is érdemes megérteni a hölgyeknek, hogy nem kell minden férfi álmának, se a társadalmi elvárásoknak, pláne nem a folyamatosan változó trendeknek megfelelni! A férfi a nőt akarja és fordítva…bár manapság ezen a téren is szivárványos a helyzet.

Vajon mennyire fontos a férfiaknak a vizualitás

Ha erre egy szóban kéne válaszolni, NAGYON! Az evolúció már rég megadta erre a választ. Végignézve a történelem folyását, a férfi és a női viselkedésmintákat, amik berögzültek, tudhatjuk, hogy a férfi szereti a szépet. A szép fogalmát sem szabad keretbe csomagolni és általánosításokba belebonyolódni, hiszen mindenkinek másik virág gyönyörű. Akár az ókort, akár a középkort, vagy az újkort nézzük, mindenhol felfedezhető az aktuális, vizuálisan mesterségesen megalkotott szép. Ez megnyilvánul a hölgyek külsejében. Az arc kifestésében, a ruházatban, a viselkedési és etikai szabályokban. De nem csak a történelmi korok változása, azokon belüli társadalmi rend, hanem a kulturális környezet is befolyásolja ezt. Összességében a nőknek mindig is fontos volt, hogy tetszenek a férfiaknak, mégpedig annyira, hogy képesek ezért mindent megtenni. Ebből adódóan, hogy fontos e a férfiaknak a vizualitás, egyértelmű a válasz. Persze hogy az, hiszen évszázadok óta ezért tesznek a nők.

Fotó: Pixabay

Miért fontos a férfiaknak a látvány

Egyszerűen a gének által sugallt elemi ösztön, mely szerint a nők látványa kellemes. Itt aztán bőséggel lehet boncolgatni a dolgot- kinek a vékonyabb alkat, kinek a teltebb jön be , van aki a barna, van aki a szőke hajért van oda. A vörös meg mindig dögös és vadászik. Szóval az ideálkép férfinként változik, de igen… ha valami szép, meg kell nézni! Ha egy nő tesz azért, hogy kecsegtető látnivaló legyen a férfiak számára- pláne kiváltja a vizuális elismerést. Az persze kétségtelen, hogy az öltözködéssel, kivillanó combokkal, mélyebb dekoltázzsal sokat tesznek a nők azért, hogy a férfiak vizuális igényeinek megfeleljenek. Amúgy meg ezzel nincs semmi baj, csak érezni kell azokat a határvonalakat, amik által nem megy át egy nő közönségesbe. Kétségtelen, hogy a ledér, kihívó külső (öltözködés) megmozgatja a férfiak fantáziáját, de csak azt! Semmi egyebet nem generálhat így egy nő, csak szexuális vágyat, olyan mögöttes gondolatokkal megspékelve, amik inkább lenézőek.

A vizuális igény nem változik, csak átalakul

A férfi vizualitása csak a felszín, a legegyszerűbb ösztönök megnyilvánulása. Tényszerű, hogy ez fontos, és minden kapcsolat így indul. Kell fizikai vonzódás! Azt se felejtse el senki, hogy a fizikai vonzalom nem tart örökké, és az első fellángolások után, szép lassan elcsitul. Persze a nőnek kívánatosnak kell lennie a kapcsolat elején, és akár 10 vagy több év elteltével is, hiszen erre programozták a férfiakat, mint ahogy a fentiekben is említettük. Viszont más dolgok fontossága, a gondoskodó, a szerető, a nő – előtérbe kerül. A nyugalom, a családi béke és – ahogy mondani szokás- a családi tűzhely biztonsága rettentő fontos.

Fotó: Pixabay

Amit minden férfi szeret

Igényesség. Mivel kijelenthető, hogy a férfiak vizuálisak, szeretik a szépet. Fontos, hogy mindig csinos, tiszta, jó illatú legyen a nő. Nem a kortól, a testalkattól, a drága ruháktól, ékszerektől, vagy a sminktől lesz vizuális élmény a nő!

Vonzalom. A férfiaknál sokkal gyorsabban kialakul, viszont azt meg is kell tartani- persze ez oda vissza érvényes. A férfiak hamarabb esnek szerelembe és vágyuk tárgyát bizony szeretik nézegetni. Lehet bármilyen helyzet, ruhában, ruha nélkül, kertészkedés, takarítás, főzés közben. És szeretik nézni estélyi ruhában, magassarkúban. Tehát mindenhogy! Nagyon sok férfinak a vizualitás a legerősebb élmény, nem a sminkelt, gyönyörű ruhában pompázó nő, de tegyük hozzá- kecsegtető! Hanem az, aki kis blúzban, falatnyi pizsamában, kócos hajjal, mosolyogva megfőzi a reggeli kávét és megsimogatja a férfit!

Tehát a kémia, a biológia nagy szerepet játszik! A férfiak vizuálisak, a vonzalom elsődleges szimbóluma a nő kinézete! Ezért van az, hogy a fiúk, férfiak – életük során sokkal több nőt néznek meg és ábrándoznak róluk, mint nők a férfiakat.

Szerző: Budafoki Tamás

Fotó: Pixabay

Mire kapják fel a fejüket a férfiak? Jó ha tudod

Ha ezt teszed- idegesíteni fogja a pasidat! Férfi Kezelési útmutató

Férfiszépség: a férfiak negyven év körül a legszívesebben konzerválnák magukat

 

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!