spot_imgspot_img
spot_img

Fenntarthatósági Témahetet szervez az UNICEF

-

Article Top Ad (AdSense)

Az UNICEF Magyarország idén csatlakozik a Fenntarthatósági Témahéthez Klímahősök néven futó, edukációs, gyermekrészvételi programsorozatával – a szervezet várja iskolák, osztályok és érdeklődő fiatalok jelentkezését. 

A gyermekrészvételi programsorozat idén a Fenntarthatósági Témahét keretein belül, 2024. április 24-én indul, lehetőséget teremtve a fiatal Klímahősöknek arra, hogy a témát érintő kérdések minél szélesebb spektrumával megismerkedhessenek. 

Az idei programok az érdeklődő iskolák, pedagógusok és diákcsoportok számára  már elérhetők a szervezet  weboldalán.

Fotó: UNICEF

A programra jelentkező Klímahősök különböző vállalatok, intézmények és civil szervezetek színfalai mögé tekinthetnek be és beszélgethetnek a döntéshozókkal a fenntarthatósággal kapcsolatos kihívásokról és lehetséges megoldásokról, személyes beszélgetéseken vehetnek részt a magyar állam klímavédelemben illetékes szakértőivel. 

A Fenntarthatósági Témahéten elérhető látogatásokat és beszélgetéseket követően a programsorozat egész évben folytatódik, a gyermekjogi szervezet különböző, fiatalokhoz közel álló és őket megszólító izgalmas eseményeket, továbbá 2023 őszén a klímakérdések kapcsán a megoldásokra hangsúlyt fektető konferenciát szervez a programban résztvevő fiatalok számára.

Indul a Klímahősök program

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!