Felidéztük Shane Tusup és Szabó Zsófi korábbi szerelmeit és szakításait

-

Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításától hangos a média. Megmutatjuk, kikkel álltak korábban kapcsolatban.

Shane Tusup neve nem ismeretlen az ország számára, de nem csak a szerelmi élete miatt. A 34 éves férfi Kaliforniában született. Úszói karrierje nem bizonyult sikeresnek annak ellenére, hogy az Észak-kaliforniai bajnokság 2. helyezettje lett 2006-ban, és több alkalommal is indult a Csendes-óceáni bajnokságban.

Egészen fiatalon kellett abbahagynia az úszást egy sérülés miatt, ezért edzőnek állt, ami lehetőséget adott arra, hogy megismerje első feleségét. Edzőként már jóval sikeresebbnek mondhatta magát, hiszen 2013-ban, 2014-ben, 2016-ban és 2017-ben az az év edzőjének választották a Magyar Sportújságírók Szövetségének szavazásán.

Sőt, 2016-ban a Nemzetközi Úszószövetség az év női úszóedzőjének választotta.

Rejtély a szakításuk oka

Május 18-án látott napvilágot hír, miszerint  Shane Tusup és aktuális partnere, Szabó Zsófi felbontották az eljegyzésüket alig három hónappal, és ezt egyszerre jelentették be a Facebook-oldalukon.

„Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shane-nel felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben” – írta Szabó Zsófi

Ugyanakkor a csavar a történetben, hogy pár nappal ezelőtt Tusup egy hihetetlenül szenvedélyes posztban vallott szerelmet menyasszonyának. Azóta is kérdés: vajon mi történhetett?

Kik voltak a korábbi kedvesek?

Shane Tusup Hosszú Katinka oldalán robbant be a köztudatba. A londoni olimpia után vette át az úszónő felkészítését, és 2012 decemberétől a Vasas színeiben irányította. Az évek folyamán remek csapatnak bizonyultak, mivel több eredményt is elértek együtt. 2013-ban házasodtak össze, de házasságuk nem bizonyult tartósnak, és 2019-ben elváltak. Időközben létrehoztak egy közös céget, az Iron Corporation Kft., amiből válásuk után kiszállt Tusup.

Ebben az évben talált rá ismét az amerikai úszótrénerre a szerelem. Courtney Brewerrel Amerikában találkozott egy bortúrán, de három év után ez a kapcsolat is véget ért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

Mindeközben 2011-ben Szabó Zsófi Mártha Imrével, a Magyar Villamos Művek vezérigazgatójával volt együtt. Mindössze fél évig tartott a kapcsolatuk. 2012-ben Berki Krisztián mellett talált rá a szerelem.

Újabb egy évvel később, a Jóban Rosszban akkori producerével, Nagy Tamással járt, aki otthagyta a családját miatta, és miután a TV2 kirúgta a férfit, Zsófival való kapcsolata is véget ért.  Még meg kell említeni Baronits Gábor színésztársát is, akivel egyszer eltöltött egy hetet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabor Baronits (@gaborbaronits) által megosztott bejegyzés

2015-ben ismerkedett meg Kis Zsolttal, akivel a legnagyobb boldogságban egy évvel később már össze is házasodott. 2016-ban megszületett a közös gyerekük, Kis Mendel. Sajnos úgy alakult, hogy 2021 januárjában pedig már be is jelentették, hogy elválnak.

Fotó: facebook.com/mivilagunk1

Közben a sors úgy hozta, hogy pont egyszerre volt egyedülálló Tusup és Zsófi, így 2021 decemberében a Best magazin címlapján jelentették be a nagy hírt: egy párt alkotnak. Előtte hosszú ideig titkolták a kapcsolatukat, de miután Monacóból közös fotót lőttek, nem maradt sok helye a kérdésnek. Ott történt később a lánykérés is, és egészen a közelmúltig lelkesen tervezgették házasságukat, megálmodták közös jövőjüket, és akkor tessék: néhány napja szakítottak. Az egész országot megrázta a váratlan szakításuk, de remélhetőleg mielőbb megtalálják az igazit, aki mellett már tényleg boldogok lehetnek.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!