spot_imgspot_img
spot_img

Ezek most a legnépszerűbb játékok

-

Article Top Ad (AdSense)

A játék örömteli tevékenység, remek feszültséglevezető eszköz. Játszani élvezetes és hasznos is. A TM Toys több mint 5000 szülő válasza alapján állította össze, hogy melyek voltak az idei téli, ünnepi időszak legnépszerűbb játékai. Külön keresték a lányok és a fiúk kedvenceit, de egy kreatív kategória is bekapcsolódott, amiről a szülők szavazhattak.

Lássuk, melyek lettek a legnépszerűbb játékok idén télen! Lippai Nikolettel, a TM Toys marketing menedzserével beszélgettünk.

 

A téli, hideg időszakban milyen jellegű játékokat keresnek leginkább a gyermekek számára?

Általánosságban elmondható, hogy a téli időszak alatt a családok szeretik azokat a játékokat előnyben részesíteni, amelyek összehozzák a család tagjait. Természetesen ez az időszak nem a buborékfújókról és a kültéri játékokról szól. A gyermekek szeretik a különböző kirakósokat és interaktív játékokat, így a szülők első körben ezeket keresik.

A közös családi együttlétekhez milyen típusú játékokat ajánlana?

Mindenképpen olyan játékokat ajánlanánk, amely a gyermekek és a szülők számára is izgalmas. Erre példának a Smart Sketcher Pro-t tudnám mondani: ezzel a játékkal a gyermekek együtt rajzolhatnak szüleikkel interaktív módon, amely nemcsak fejleszti a kézügyességüket, hanem jó szórakozást nyújt a felnőttek részére is.

az év játékai
Smart Sketcher Pro kép:TM Toys

-Egy izgalmas toplista készült az idei év végének kedvenc játékairól. Több ezer szülő válasza alapján kirajzolódott egy rangsor. A kreatív kategóriában mely termékek kerültek az élre?

  1. Smart Sketcher Pro
  2. VIP Pets S2
  3. Hey Clay
lányoknak játékok
Vip Pets figurák kép:TM Toys
hey clay gyurma
Hey Clay figurák kép:TM Toys

Egy bújós játék, a Good Night Coney lett a kislányok kedvence. Mit lehet erről tudni és vajon miért ilyen népszerű?

A Good Night Coney baba a népszerű Cry Babies mesesorozat egyik szereplője. A játék rendkívül nagy népszerűségnek örvend mind gyerekek, mind szülők körében, hiszen a baba többféle altatódalt játszik, ezzel nyugtatva a kicsiket, illetve éjszakai fényként is szolgál. Úgy gondolom, ez egy nagyon jó funkciója a terméknek, hiszen a kisgyermekek gyakran félnek a sötétben- Coney segítségével azonban nemcsak egy aranyos bújós barátot kapnak, hanem segítséget is a félelmeik leküzdéséhez.

népszerű játékbaba
Cry Babies kép:TM Toys

Itt megnézegethed a Cry Babies sorozat összes színes babácskáját: https://tmtoys.hu/crybabies/

Egy varázslény is előkelő helyen végzett. Mit lehet tudni a Magic Mixiesről?

A Magic Mixies egy olyan interaktív plüss, amely valódi varázslat segítségével bújik elő az üstből. A különböző összetevők és varázsigék segítségével köd képződik, és előbújik a gyermekek kedvenc kis állatkája kék vagy rózsaszín színben. Minél többet játszanak a kicsik magával a figurával, annál több hangot és varázsigét hallat a kis plüss.

Magic Mixies játék
Magic Mixies kép: TM Toys

Vannak figurák, karakterek, amelyek megunhatatlannak tűnnek. Ilyenek a Chuggington pályaudvar karakterei is. A fiús játékok kategóriájában mely játékokra mutatkozott még a legnagyobb igény?

Egyértelműen a Laser X termékcsaládot említeném. A kül-és beltéren egyaránt használható lézerfegyverek nagy sikernek örvendenek a fiúk körében, hiszen igazi csatatérré változtatják a lakást vagy a kertet.

vonat játék
Chuggington pályaudvar karakterei kép:TM Toys
Laser X játék
Laser X kép:TM Toys

A TM Toys termékei értékes oktatási és szórakozási lehetőséget biztosítanak a gyermekek számára. Van a cégnek esetleg valamilyen mottója, hitvallása?

A hitvallásunk az, hogy a gyermekeknek készült termékek maximálisan biztonságosak legyenek, és minden igényt kiszolgáljanak a szórakoztatás mellett.

Itt további népszerű játékokat is találhatsz: https://tmtoys.hu/

Ezeket a cikkeinket is nézd meg:

Csodálatos gondolatok a szeretetről – A kis herceg tanításai

Egy bájos mesevilág fondorlatos mostohája – beszélgetés Pálmai Annával

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!