spot_imgspot_img
spot_img

Ezek most a legCOOLabb okostelefonok a piacon

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha telefonvásárlás előtt állsz, elhoztuk a TechRadar legfrissebb felmérését, amiben szigorú tesztelés után felállították a jelenleg elérhető legjobb okostelefonok listáját. 2020 első felében szinte teljes felújításon ment keresztül ez a lista, és vadonatúj eszközök léptek be az élmezőnybe, beleértve a Samsung Galaxy S20, az OnePlus 8 Pro, az iPhone SE készülékeket. Lássuk a TOP 3 okostelefont!

Az első helyezett – A világ legjobb telefonja jelenleg a Samsung Galaxy S20 Plus

A Samsung család legfrissebb gyermeke a koronavírus márciusi berobbanásának közepén került ki a piacra. Az S20 Plus 186 grammos súlyával és 161,9 mm-es magasságával a nagyobb készülékek közé tartozik. Az alap memóriája 128 GB, de természetesen bővíthető, tehát bőven mehetnek rá kedvenc filmjeink és zenéink. Az átlagos okostelefonok képernyőjét bőven felülmúlja a 6,7 hüvelykes felület, amely lehetővé teszi a sokkal gyorsabb görgetést és a gördülékeny játékot a telefonon. A TechRadar szerint az akkumulátor élettartama lehetne jobb is az S20 Plus exkluzivitását tekintve, körülbelül egy napra elegendő készenléttel számolhatunk. Szuper funkció viszont a vezetés nélküli töltési funkció és a Reverse Power Share mód, ami lehetővé teszi barátunk telefonjának feltöltését is. A 12 GB-os RAM és a 10 megapixeles elülső kamera is a legjobbak közé emeli az S20 Plust. Az ára ennek megfelelően eléggé borsos, potom 300.000 forintért már el is hozhatjuk a nagyobb elektronikai üzletekből. Bővebb leíráshoz kattintsunk erre a linkre.

Forrás: Samsung

Második hely: iPhone 11 Pro / 11 Pro Max

Eldőlt az évek óta zajló harc: az iPhone legújabb készüléke csak második helyen végzett a TechRadar tesztelése alapján és egy Android telefon vitte el az aranyérmet. 2019 szeptemberétől kapható a 11 Pro és a Pro Max is, melyek szinte csak méretükben különböznek egymástól. A nagyobb készülék 226 gramm és 158 centiméter magasságú, ehhez 6,5 hüvelykes képernyőméret társul.  Az Apple továbbfejlesztett modelleinél a csúcskategóriás hátsó kamerát emelik ki. Természetesen többet kell fizetni érte mint a sima 11-es telefonért, de ha mindenben keressük a legjobbat, ez a megfelelő választás számunkra. Csak egy döntést kell meghoznunk: a kisebb, de könnyen és egy kézzel is kezelhető 11 Pro-ra szavazunk, vagy a nagyobb képernyővel rendelkező 11 Pro Maxra, ami szuper élményt ad játék és filmnézés közben? Az új sorozat akkumulátorának élettartama kissé hosszabb, mint az előző iPhone kiadásoknak. Ennél a készüléknél a fókusz az eszköz hátsó kameráiban van, de akár az elülső kamerával is lenyűgöző fényképeket készíthetünk. Csúcskategóriás termékekre vágyóknak remek választás az iPhone 11 Pro család, az ára ehhez mérten közelít a 400 ezer forinthoz. Teljes műszaki leírás itt található.

Forrás: Appsolute

Az élmezőny harmadik tagja – OnePlus 8 Pro

2020 áprilisában érkezett meg ez az okostelefon, és szuper jellemzőivel üldözi a Samsung és az Apple csúcskategóriás készülékeit. A tesztelés során számos meglepetést okozott a szakembereknek, ezért nyerte el az előkelő harmadik helyezést. A 6,78 hüvelykes képernyő jobban lenyűgöz majd minket, mint egy iPhone kijelzője a Fluid Display technológia miatt. Ez azt jelenti, hogy minden tartalmat kitűnő minőségben jelenít meg a OnePlus 8 Pro. Ez a megoldás a high-end TV-kből már ismerős lehet, a telefon rendszere további képkockákat generál a hiány pótlására. Egyszerűbben görgethetjük az internetes tartalmakat, és elsőosztályú felbontást kaphatunk bármilyen videóról.  Az egész napos élettartamot ez a telefon is megugorja még a FULL HD felbontással is. A vezeték nélküli töltés sem hiányozhat egy ilyen luxus készülékből, és a tesztelés szerint ez a leggyorsabban töltő eszköz az összesközül. Az eddigi OnePlus modellek kamerái lemaradtak az élmezőnyből, de a 8 Pro újításaival megszűnik ez a hiányérzet és a fantasztikus minőségben tárolhatjuk emlékeinket a 128, vagy a 256 GB-os telefonon. A kevéssé ismert OnePlus riválisa lehet a legnagyobb tech-óriások okostelefonjainak. Piaci ára jelenleg 350.000 forint körül mozog, a részletes leírás pedig itt található.

Forrás: Telenor
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!