Ezek a világ legfurcsább kuponjai

-

Imádjuk a kuponokat: egy felmérés szerint a magyarok harmada halasztott már el vásárlást azért, hogy később kedvezménnyel szerezhesse be a kívánt terméket, míg 40% a kuponos akciók hatására olyasmit is beszerez, amit amúgy nem tervezett.

Altatás szakemberrel 100 dollárért

Visszautasíthatatlan ajánlat: a kupon felmutatásával potom 100 dollárért egy profi dugja ágyba a vendéget, megigazítja a párnáját, betakargatja és „angyali hangján” saját költésű altatódalokat is énekel neki. Miután a páciens lélegzése lelassult és édes álomba merült, az „altató” szakember csendben elhagyja a hálószobát. A szolgáltatás teljes, voucher nélküli ára nincs feltüntetve. 

Második válás szinte ingyen!

A második válópert 50%-os engedménnyel vállalja Sean Simmons georgiai ügyvéd a helyi újságban meghirdetett kuponja szerint. „Vegyél egy válást és kapd meg a másodikat féláron” – állt szó szerint hirdetés szövegén. A kupon nagy felzúdulást keltett pár éve Amerikában, még Jay Leno műsorában is viccelődtek a témán. Simmons a Huffington Postnak elmondta, hogy a kuponakció működött, a megbízásainak száma emelkedett.  

 

Utazzon magánrepülővel, kuponnal olcsóbb mint a vonat

A magénrepülőgépek olykor a teljes árat fizető ügyfél leszállítása után utasok nélkül térnek vissza a bázisként szolgáló repülőterükre. Ezeket az üres üléseket szeretné betölteni egy légitársaság: a megfelelő kuponnal egy-egy útra akár már 500-1000 dollárért fel lehet szállni a repülőre, ha pedig összeáll egy kisebb társaság a gép kibérlésére, akkor kuponnal a business jetes repkedés olcsóbb mint a vonatozás.  

10 dollár után jár egy zeller

Sajnos már 2006-ban lejárt a promóció, így hiába jelentkezünk az egyik amerikai élelmiszeráruház kasszájánál a kivágott kuponnal, amellyel 10 dollár vásárlása után egy darab ingyen zeller átvételére jogosított. Óvatosan bántak azért a készlettel, egy vásárló heti egy kupont használhatott fel. 

Kuponnal érkezik a boldog befejezés

A Las Vegas környéki Henderson masszázsszalon különleges kuponakcióval ünnepelte meg a nyitását: az újságból kivágott szelvény felmutatásával a vendégek ingyen „boldog befejezést” kaphattak. A promóciós anyagon hozzátették azt is, hogy egy vevő egy kupont használhat fel. Nevada az egyetlen olyan állam az USA-ban amelynek bizonyos megyéiben – szigorú szabályok mellett – legális a szexuális szolgáltatások nyújtása.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!