“Ezek a táskák mindig az elegáns oldalunkat hangsúlyozzák”

-

A táska minden nő életében meghatározó jelentőséggel bír. Fontos, hogy szép legyen, passzoljon a ruhánkhoz és minden elférjen benne, amire csak szükségünk lehet. És a legboldogabbak akkor vagyunk, ha megtaláljuk a tökéletes darabot, mint ahogy mi is, amikor megismertük az AZALEA táskákat. Interjú Linda Bombiczovával a márka alapítójával, aki nem csak táskákat készít a nőknek…

Hogyan indult a vállalkozásod?

Nagyjából 15 évvel ezelőtt a Spanyolországhoz tartozó Lanzarote szigetén éltem, ahol egy kis bőrdíszműves üzletben dolgoztam gyönyörű bőrből készült táskák és kabátok között. Teljesen beleszerettem a bőr illatába és magába az anyagba. Aztán amikor a családommal Magyarországra költöztünk és Vászolyon otthon voltam a gyermekemmel másra sem tudtam gondolni, mint a spanyol bőr táskákra. Nagyon szerettem volna online árusítani ezeket, de mivel a spanyolok a bolti személyes kontaktus szeretik, ezért nem engedték, hogy online formában értékesítsem a termékeimet. Így elkezdtem olyan kapcsolatokat keresni, akik segíteni tudtak nekem, hogy a terveim alapján meg tudjanak születni azok a táskák, amelyeket megálmodtam.

Mi a legfontosabb számodra a táskák megalkotásánál?

Az egyediség és a szépség az elsődleges, de ezek mellett nagyon fontos számomra az is, hogy jó minőségűek legyenek és praktikusak, vagyis jól lehessen őket használni. Minden új táskám megtervezésekor azt tartom szem előtt, amit én is elvárok egy táskától. Annak a híve vagyok, hogy inkább legyen kevesebb darabunk, de azok mind jó minőségű, időtálló és olyan táskák legyenek, amelyeket akár a mindennapokban, akár egy különleges alkalomra is hordhatók. Legyen igényes és sokáig hordható.

Mitől különlegesek az AZALEA táskák?

Mindegyik táskát nagyon puha és finom bőrből készíti az én terveim alapján egy kis családi vállalkozás Spanyolországban. Ezek között vannak olyan darabok, amelyeket a mindennapokra alkottunk meg, de mivel nagyon egyediek és elegánsak, ezért különleges alkalmakra vagy esti programokhoz is tökéletesen illenek. Ezek a táskák mindig az elegáns oldalunkat hangsúlyozzák, ezért bármilyen öltözékhez jól passzolnak. De persze vannak olyan darabok, amelyeket kifejezetten alkalmi használatra terveztem, amelyek amellett, hogy praktikusak, talán még elegánsabbak is, mint a hétköznapokban használható társaik.

Mi az, ami inspirál egy új táska megszületésénél?

Imádom a divatot és mindig követem a nagy márkák alkotásait, amelyek annyira le tudnak nyűgözni, hogy akarva-akaratlanul hatással vannak rám. De ugyanúgy inspirálnak a fejemben lévő képek és színek: ahogy megyek az utcán és meglátok valami érdekesek azt azonnal átkonvertálja az agyam táskává. Folyamatosan születnek a fejemben a jobbnál-jobb gondolatok, az agyam egyfolytában dolgozik. 

Elsősorban kiknek ajánlod az általad tervezett táskákat?

Olyan nőknek, akik szeretnek törődni magunkkal, de nagyon kevés idejük van arra, hogy járják a boltokat. Itt azokra az elfoglalt, nagyvárosi nőkre gondolok, akik számára egyformán fontos az elegancia és a kényelem, de akiknek fontos az is, hogy jó minőségű és időtálló, akár örök darabjaik legyenek.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Számomra a táskák és a kozmetikumok is egy hatalmas és örök szerelem, ezért egy minőségi brandet szeretnék felépíteni, amelynek keretében férfi termékeket is tervezek. De most egyelőre a szemre szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni, amelynek körében négy terméket tervezek, de még meglátom, hogy milyen sorrendben valósítom meg ezeket. Szeretném további termékekkel is bővíteni a kínálatot olyanokkal, amelyeket én is használni szeretnék. De mostanában minden nagyon bizonytalan, sok döntés kell meghozni…  félek néha megtenni bizonyos lépéseket, mert nem látom előre, hogy mi lesz. De próbálok pozitív maradni és szép lassan lépegetni előre…

A táskákat itt tudod megvásárolni

Ha tetszett ez a cikkünk, olvasd el ezt is:

A magányos vénlány, aki szexmentes románcokat írt – Mítoszok Jane Austenről – és a valóság!

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!