spot_imgspot_img
spot_img

Ezek a legnépszerűbb játékok idén nyáron

-

Article Top Ad (AdSense)

Összeállították a 2021-es nyár legnépszerűbb fiús és lányos játékainak toplistáját. A közel 1300 szülő véleménye alapján kialakult rangsor élén buborékfújó fűnyíró és egy síró babafigura áll. Ugyanakkor mellettük töretlen az érdeklődés a szabadtéri játékok, csúszdák, hinták és labdák iránt is.

A bizonyítványosztás időszakában kérdezték a szülőket

A TM Toys közel 1300 szülő válasza alapján állította össze az idei nyár legnépszerűbb játékainak toplistáját. Az ország egyik legnagyobb játékdisztribútora elsőként a kiskereskedelmi partnerek visszajelzései alapján szűkítette a listát, majd a szülőket kérdezték arról, hogy a megversenyeztetett termékek közül melyik játékok a legkedveltebbek. Mindezt két rangsorban adták közzé: külön keresték a lányok és a fiúk kedvenceit.

A lányos játékok versenyzői közül a Cry Babies Magic Tears Gold edition lett az első helyezett. A márka gyűjthető babákból áll, amelyek figurái sírnak, könnyeikre pedig a cumijuk a gyógyír. A babákat azért is övezi nagy siker és népszerűség, mert azonos címen egy internetes mese is készült hozzájuk, aminek már a harmadik évadát nézik gyerekek milliói a YouTube-on. A lányok kedvenc játékainak képzeletbeli dobogós második helyére az I love VIP Pets került, a bronzérmet pedig a Kindi Kids babák nyerték el.

baba
kép: TM Toys

A fiú játékok közül a legnépszerűbb ezúttal a FruBlu buborékfújó fűnyíró lett. A gyártó szerint a termék a különleges folyadékának köszönheti nagy sikerét, amivel óriás méretű buborékokat lehet fújni. A fűnyíróval a kisgyerekek sokszor utánozzák a szüleiket fűnyírás közben, miközben buborékokkal terítik be a kertet. A fiús játékoknál az ezüstérmet a Laser X játékfegyver nyerte el, a bronzérmet pedig a Boom City Racers autói kapták.

Játékok, amikért érdemes letenni a digitális eszközöket

A legnépszerűbb játékokat kereső szavazás célja az volt, hogy segítsenek olyan izgalmas termékeket találni a szülőknek, amelyekért szívesen teszik le a gyerekek a digitális eszközöket. Bár sok anyukának és apukának sajnos egyre nagyobb fejfájást okoz kicsik telefonoktól, tabletektől és tévéképernyőktől való elszakítása, a nyár jellemzően kevesebb képernyőhasználattal jár.

„A nyár alapvetően nem a klasszikus szobai játékokról, hanem a kültéri kikapcsolódásról szól: főleg a csúszdák, a labdák, a hinták, és természetesen a buborékfújók kapják a főszerepet. Ez alól kivételt képez a Gyereknap és a bizonyítványosztás időszaka, hisz ilyenkor rengeteg szülő nem tudja, hogy mivel is jutalmazza meg gyermekét vagy unokáját” – mondta Lippai Nikolett, TM Toys marketing referense.

TOPLISTÁK

Legnépszerűbb lányos játékok 2021
1. helyezett: Cry Babies Gold edition
2. helyezett: I love VIP Pets
3. helyezett: Kindi Kids

Legnépszerűbb fiús játékok 2021
1. helyezett: FruBlu buborékfújó fűnyíró
2. helyezett: Laser X játékfegyver
3. helyezett: Boom City Racers

játék
Fotó forrás: TM Toys
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!