spot_imgspot_img
spot_img

Ez volt az első gyermeknap, amit szülőként ünnepeltek a sztárok

-

Article Top Ad (AdSense)

Több magyar sztár is édesanya lett az elmúlt hónapokban, így az idei volt az első gyermeknap, amit megünnepeltek.

Karsai Zita és az öthetes Lili

Karsai Zita, a Megatánc című  produkció táncosnője 41 évesen élte át először az anyaságot, első gyermeke áprilisban született meg Magyarországon.Ez azért érdekes, mert Zita Németoszágban él, de szülni hazajött és végül császárral adott életet a babának. A kislány a Lili nevet kapta, és csak a hatodik napon mehetett haza a kórházból, ugyanis  besárgult. A kezdő anyuka megijedt, de megnyugtatták, hogy semmi baja a picinek, aki azóta jól cseperedik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zita Karsai (@zitakarsai_official) által megosztott bejegyzés

Radics Gigi és a 7 hónapos Bella Szófia

Radics Gigi tavaly ősszel, októberben lett először édesanya, kislánya a Bella Szófia nevet kapta. 2750 grammal és 53 centivel, sűrű fekete hajjal és nagyon világos bőrrel jött világra, és bár édesanyja természetes módon szerette volna megszülni, végül császár lett belőle, ugyanis a köldökzsinór az utolsó pillanatban a baba nyakára tekeredett.  A kislánynak sietős volt, ugyananis másfél héttel későbbre várták, így a vidéken tartózkodó orvosnak sietnie kellett a kórházba, hogy világra segítse.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Radics Gigi (@gigiradicsofficial) által megosztott bejegyzés

Debreczeni Zita és Gianni Annoni  és a 8 hónapos Gianfranco Máté 

Debreczeni Zita 39 évesen, Gianni  pedig  49 évesen, öt év házasság és sok sikertelen próbálkozás után érezhették át, milyen  érzés szülőnek lenni. Számos kudarc után sem mondtak le róla, hogy gyermekük szülessen, végül lombikprogramban sikerült Zitának teherbe esnie, de csak a tizedik próbálkozásra. Tavaly augusztus 28-án jött világra a kisfiúk, aki a Gianfranco Máté keresztnevet kapta. „2020.08.28.án megérkezett hozzánk a kisfiúnk Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti Ő valóban Isten ajándéka nekünk…” – írta Instagram-oldalán Debreczeni Zita.

A kisfiú most 8 hónapos, ő biztosan élvezte már a gyereknapot, szülei valószínűleg kitettek magukért, hogy Gianfranco jól szórakozzon. A szülők nem mutogatják a kisfiút a közösségi oldalon, így nem tudni, kire hasonlít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés

Palácsik Lilla és a héthónapos Noah

Október 6-án-érkezett  meg Vajna Tímea húgának, Palácsik Lillának az első gyemeke,  Noah. A  kisfiú nem sietett, édesanyja szeptember 28-ra volt kiírva, de Noah végül pár nappal később  született meg. Lilla és férje, Visváder Tamás öt év után, 2018-ban házasodott össze. Nemrég a szülők fel kérték a híres nagynénit, Vajna Timit, hogy legyen a kisfiú keresztanyja, és ő boldogan elvállalta. Ősszel tartják majd a keresztelőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tamás Visváder (@tamasvisvader) által megosztott bejegyzés

Tokár Tamás és a 11 hónapos András Villám

A Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás és felesége, Kovács Dorottya júniusban váltak először szülővékisfiuknak a különleges András Villám nevet adták. Állítólag  a baba azért kapta ezt a szokatlan utónevet, mert  érkezésekor egy villám csapott be a házukba. Ettől elment az áram a garázsukban, így amikor indultak volna a kórházba, nem tudták az elektromos garázsajtót kinyitni. Az esemény annyira a hatása alá vonta őket, hogy a gyermeket fantázianévként  Villámnak is elnevezték. A kisfiú apás szüléssel jött a világra,  már 11 hónapos és valószínűleg ő már élvezte is a gyereknapot.

 

Bordán Lili és  a 11 hónapos Clio

Az Egyesült Államokban élő magyar színésznő, Bordán Lili két és fél napon át vajúdott, amikor június végén világra hozta első kislányát.  Lili otthon szerette volna megszülni a babát szülésznő és dúlák segítségével, ám a hosszú vajúdás  és amiatt, hogy a 2,3 kilós  kislány nyakára kétszeresen rá volt tekeredve a köldökzsinór, végül császármetszéssel sikerült világra hoznia. A híres nagymama, Bordán Irén is jelen volt első unokája érkezésénél, ugyanis kiutazott hozzájuk Amerikába és sokáig a családdal is maradt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lili Bordan (@lilibordan) által megosztott bejegyzés

Dér Heni és kéthetes Bendegúz

Május 13-án szirénázó mentőautó kíséretében érkezett meg a kismama a kórházba. A kisfiú, Bendegúz születését már nagyon várták szülei, ám azt, hogy ilyen kalandosra sikerül, maguk sem gondolták. Az énekesnő férje, Bakos Gergely kétségbeesetten kért segítséget a rendőröktől, ugyanis feleségénél váratlanul, az autóban megindult a szülés. A rendőrök kéklámpával, szirénát használva juttatták el a kórházba az ismert házaspárt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!