spot_imgspot_img
spot_img

Ez a méregdrága vaj lett az év élelmiszere

-

Article Top Ad (AdSense)

Nem ezzel a vajjal kenjük meg reggel a pirítósunkat, az biztos! A világ legfinomabb vaja ugyanis fejedelmi megjelenésével és extravagáns csomagolásával aranyáron és limitált mennyiségben kapható. 2021 legízletesebb élelmiszere első ránézésre talán nem is vajnak tűnik.  

 

Az élelmiszerek Oscar-díja

Az élelmiszerek Oscar-díjátadóját, a The Great Taste Awardsot nemrégiben rendezték meg, ahol a legfinomabb élelmiszer győztesét is kihirdették. A befutó egy hiperkülönleges brit vaj lett, ami a Ridiculous No55 Lobster & Crab Butter nevet kapta (szabad fordításban Nevetséges No55 homár- és rákvaj). Az ízorgiát ígérő élelmiszert a Sublime Butter nevű családi vállalkozás készíti Richmondban. A Ridiculous No55 Lobster & Crab Butter 95 fontba, azaz körülbelül 40 ezer forintba kerül. Annyira borsos az ára, hogy csak kevesek tehetik meg, hogy megkóstolják.

A versenyre idén több mint 14 ezer élelmiszert neveztek a világ 108 országából, és 350 szakember döntött a díjazottakról.

a világ legfinomabb élelmiszere
Egy brit vaj lett az idei év legfinomabb élelmiszere, ami a Ridiculous No55 Lobster & Crab Butter nevet viseli. kép: sublimebutter.com

„Műalkotás” kívül is és belül is

A csillagászati áron beszerezhető (előrendelést felvesznek) finomságot a homár, rák, kaviár, citrom és édeskömény teszi izgalmassá, karakteressé, egyedivé, megjegyezhetővé. Az édességhez, minitortához hasonlító vajkülönlegességet extravagáns csomagolásba öltöztették. A stílusos megjelenésű vaj limitált példányszámú, speciális tartóban érkezik a megrendelőkhöz. Ezeket a tartókat is gondos kezek készítik, Olaszországban.

A vajkirálynő

„Onnan tudod, hogy egy vaj jó, hogy magában szeretnéd enni kenyér nélkül” – mondta az egyik zsűritag, aki szerint a homáros-rákos vaj izgalmas, innovatív termék. Valójában nemcsak vajat, hanem teljes főétel ízt ígér ez a luxustermék.

Az aranyáron kapható vaj gyártóinak itt a honlapja, szétnézhetsz, milyen ízekben kapható még: https://www.sublimebutter.com/

az év élelmiszere
A Sublime Butter brit családi vállalkozás kép:sublimebutter.com

Szeretjük az ilyen extrém ételeket nézegetni, így írtunk már aranypalacsintáról is, itt olvashatod ezt a cikkünket: Aranypalacsinta

Ez is egy vajas ízkombináció a sok közül a Sublime Butter kínálatából:

az-ev-elelmiszere
A Sublime Butter oldalán megannyi más érdekes vajat is láthatunk. kép: sublimebutter.com

A Sublime Butter Instagramon is fenn van, szétnézhetsz az oldalon:

https://www.instagram.com/sublimebutter/?hl=hu

Ezeket a cikkeinket is nézd meg:

Elképesztő tortacsodák és élethű arcok egy kreatív cukrászmestertől

Ez a recept letarolta a TikTok-ot, milliók kedvence lett

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!