spot_imgspot_img
spot_img

Extrém karácsonyfák

-

Article Top Ad (AdSense)

A hagyományos, klasszikus karácsonyi gömbök, díszek mellett léteznek extrém fenyődekorációk is. Extravagáns karácsonyfák készülhetnek párnákból, autógumikból, plüssfigurákból, de akár vállfákból is. Összeszedtünk pár örült megoldást. 

 

Óriási pomponok

Egy játékos, bájos, gyermekkort idéző kreatív fával kezdjük a furcsa fák összeállításunkat. Ezt a dekort látva szinte kedvünk támad megsimogatni ezeket a puha labdacsokat.

kép: sugarandloth.com

 

Fenyőruha

Káprázatos látvány ez az elegáns fenyőruha, amit egy próbababára terveztek. A tobozokkal, madárkákkal díszített fenyőágak felett egy vadítóan piros blézer van övvel, ami miatt ezt a kompozíciót esetleg egy kirakatban tudjuk elképzelni.

kép:thelittletreasures.blogspot.com

 

Egy kis nyár a télben

Kétségtelenül giccses ez a rózsaszín műfenyő, és a tetejére biggyesztett flamingó, de pont ettől olyan extrém. A régebbi utazások emlékeit idézik ezek a gömböket és szaloncukrokat pótló csillagok és képeslapok.

kép: pinterest

 

Jégvarázs tematika

Elza, Anna, és Olaf már szinte beköltözött a kisgyerekes családok  életébe. Jégvarázsos ékszerek, táskák, fésűk, kifestők, könyvek,plüssök mindenhol! Most akár a fára is felszökhetnek. Ezen a fán aztán tényleg mindenki ott van a Frozen mesefilmből.

kép: popsugar.com

 

Tojástartók 

Akár az újrahasznosítás is lehet a hívószava ennek a tojástartókból készült fának.

kép: customizando.net

 

Kávékapszulás megoldás

Ez az üres kávékapszulákból felállított torony jól mutat egy asztalon, akár az ünnepi teríték mellett is.

kép:pinterest

 

Létrából is lehet alternatív fa

Legénylakásokba, műhelyekbe tudjuk elképzelni ezt a létrából készült szerkezetet, ami a maga módján, a klasszikus üveggömbökkel, figurákkal még talán szép is.

kép:reciclaredecorar.com

 

Párnafa

Végtelenül egyszerű összerakni ezt a kis kompozíciót, csak hasonló párnák kellenek hozzá. Nem pótolja a fenyőillatot, és ünnepi hangulatot sem teremt, de kreatív megoldás mondjuk a hálószobába betenni egy ilyen párnafát.

kép:carlaaston.com

 

Autógumik egymáson

Autószerelő műhelyek előtt talán már te is láttál hasonló ünnepváró kompozíciót. Ha nem, akkor most megcsodálhatod ezt a gumiépítményt.

kép:howdoesshe.com

 

Vállfák újragondolva

Elég kaotikus, és nem is túl szívderítő látvány ez a kollégiumi szobákba elképzelhető karácsonyfa-pótló. Az ötlet eredeti, és a fa összerakása közben is jókat lehet nevetni, poénkodni.

kép: howdoesshe.com

Karácsony témában ezeket a cikkeinket is Neked ajánljuk:

Nosztalgikus karácsony retro játékokkal

5+1 kedves mesekönyv szeretetről, karácsonyról

Ünnepi gondolatok – karácsonyváró idézetek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!