spot_imgspot_img
spot_img

Extrém és meghökkentő dizájner maszkok

-

Article Top Ad (AdSense)

A kötelező maszkviselés miatt ez a kis tárgy öltözékünk állandó kiegészítője lett. Sokan stílusos, személyiségükhöz illő darabot választanak, míg vannak olyanok is, akik meghökkentő dizájner darabokat szereznek be. Most olyan extrém maszkokat mutatunk, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Vadak, különlegesek, merészek. 

Diszkógömb újragondolva

Drága ékszerkülönlegességnek néz ki ez az aranyszínű maszk. A tükörmaszk diszkógömbhatással hívja fel magára a figyelmet. Olyan, mint egy fellépőruha kiegészítője. A színpadon valóban showelem lehet. Az Etereshop oldalán személyre szabott verzióra is leadható rendelés.

kép: etereshop.com

 

Ezüstös csillogás

Az Etereshop oldalán találtam rá erre az extravagáns Silver Mirror fantázianevet viselő maszkra is. A klubokba, szórakozóhelyekre és fesztiválokra tervezett darab vonzza a tekintetet. Divatmániások és bloggerek a tervezők elsődleges célközönsége, de bevállalósabbak is beszerezhetik egy-egy különleges alkalomra, ahol szeretnének a középpontba kerülni. A tükrös felület miatt a maszk viselőjének beszélgetőpartnere nézegetheti magát…

kép: etereshop.com

 

Kristályhálós szépség

Kifutók és gálák világába, esetleg esküvői ruhákhoz illik ez a csodás darab is. A kristályokkal díszített maszkot nagy odafigyeléssel és precizitással, kézzel készíti a tervezője. A kézműves alkotókat tömörítő etsy.com oldalán találhatsz rá.

kép:.etsy.com/shop/idreamofjewelsonetsy

Sejtelmes és elegáns

Ehhez a csábító darabhoz egy csinos ruha dukál. A fekete csipke játékba hozhatja a fantáziát. Mivel sejtelmesen elegáns, nem kelt közönséges hatást. A facemaskfashion.srore oldalán további hasonló szépségeket találhatsz.

kép:facemaskfashion.store/

 

Izgalmas álca

Ezt a körszakállas darabot férfiarcra tervezték. Mókás, ahogy egy arckaraktert átalakít. Az etsy.hu-n a Devarshy oldalán további verziókat is találhatsz.

kép: etsy.com/shop/DEVARSHYetsy

 

Csókos ajkak

Az ajkak nem látszanak az arcmaszkok viselésekor, a Redbubble egyik darabja pont ezzel a ténnyel játszott el. A kihívó, rúzsos álajkakat ábrázoló maszkot nem kifejezetten munkába vagy bevásárláshoz ajánljuk…

 

kép: redbubble.com

 

Átlátszó maszk

Ez a darab kicsit elüt a fentebb bemutatott extrém megoldásoktól, hiszen segítő szándék vezette a tervezőjét. A maszkviselés elfedi a száj mozgását, az arcmimika egy jelentős részét. Ezt akarta egy lelkes egyetemista lány, Ashley Lawrence orvosolni egy saját tervezésű átlátszó arcmaszkkal. Az alapötletet az adta, hogy a siketek és hallássérültek a kommunikáció során kimaradnának a száj mozgásának dekódolásából. Sokak érdeklődését felkeltette az általa tervezett darab, így csinált  egy oktatóanyagot, amelyben megmutatja, hogyan készíthető el otthon az átlátszó maszk.

kép: https://www.accessandmobilityprofessional.com/student-creates-face-masks-for-hearing-impaired-and-shares-design-online/

Dizájn témában ezeket a cikkeket is Neked ajánljuk:

Őrült cicás és kutyás holmik a netről- vicces cuccok a kedvenceknek és a gazdiknak

Extravagáns és merész bútorok

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!