spot_imgspot_img
spot_img

Eszméletlen kedvcsináló érkezett a Barbie-filmhez

-

Article Top Ad (AdSense)

A Barbie az előttünk álló év egyik legizgalmasabb filmes projektje lehet. A hallatlanul népszerű babajátékhoz végre kijött az első rövidke előzetes. A képsorok egy zavarba ejtő, ugyanakkor igencsak epikus hangvételű filmet sejtetnek, nem elárulva túl sokat a történetben rejlő potenciálról.

A 2023-as nyári filmtermés nagy dobása lehet a Barbie. A címszerepben a mindig csodálatos Margot Robbie, Ken baba szerepében pedig Ryan Gosling fog tündökölni. Amennyiben még ez sem lenne elég, a remek komikusi vénával megáldott Will Ferrell is fel fog tűnni mellékszereplőként. Arról nem is beszélve, hogy a rendezői székben az a Greta Gerwig foglal helyet, aki direktorként és színésznőként is kivívta már a szakma és a közönség elismerését. Legutóbb a Lady Bird című felnövéstörténetével aratott nagy sikereket.

Ami a Barbie-t illeti, még zajlanak az utómunkák, így egyelőre pontosan nem tudni, mikor lesz látható a mozikban. A filmet forgalmazó Warner Bros. mindenképp a nyári blockbuster szezonra akarja pozícionálni. Egyes pletykák szerint egy napon mutathatják majd be Christopher Nolan nagyszabású történelmi mozijával, az Oppenheimerrel.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!