spot_imgspot_img
spot_img

Esküvő cunami – Ezek a sztárok az idén mondták ki a boldogító igent

-

Article Top Ad (AdSense)

Az idén számos híresség fogadott örök hűséget a párjának. Többen már évek óta tervezték, hogy egybe kelnek. Sokan pedig a tavalyi, a koronavírus-járvány miatt elhalasztott esküvőjüket tették át az idei nyárra.

Majoros Hajnalka és Majka
Tíz év kellett ahhoz, hogy a rapper elvegye feleségül két kisfia édesanyját, Hajnalkát. Úgy tervezték, hogy tavaly házasodnak össze, de el kellett halasztaniuk a járvány miatt az esküvőjüket. Augusztusban, egy Tolna megyei  borpincészetben három napig ünnepeltek, 160 fős vendégsereg, család és a barátok vettek részt a bulin. Számos régi szabályt betartottak, például nem egy fedél alatt töltötték az utolsó szabad éjszakájukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés

Rékasi Károly és Pikali Gerda
A Budai Várban, a régi hangulatos épületek között megbúvó házasságkötő teremben,  titokban kelt egybe a színészpár kilenc év szerelem után.  Rékasi három évvel ezelőtt, Olaszországban, Sorrentóban kérte meg Gerda kezét egy parkolóház bejárata előtt. Úgy gondolta, hogy a nagy P betű azt jelenti számára, hogy ideje leparkolni, megnyugodni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rékasi-Pikali Gerda (@pikaligerda) által megosztott bejegyzés

Fotó: @atilianofelice

Rezes Judit és Szabó Győző
Tizenhét év és két gyermek után tartotta meg esküvőjét a színészpár egy vidéki, csendes ceremónián. A polgári szertartásra az udvarház külső részén került sor, ezután mentek át a templomba, ahol Isten színe előtt is megesküdtek. Az esküvővel együtt a legkisebb fiuknak, a kétéves Gazsinak a keresztelőjét is megtartották. Győző hét évvel ezelőtt jegyezte el gyermekei anyját, de mindig elmaradt valami miatt az egybekelés.

 

Borbély Alexandra és Nagy Ervin
A covid miatt kétszer elhalasztott esküvőt augusztusban végre sikerült összehoznia a párnak a Somogy megyei polányi Babérliget Kúriában. Titokban szervezték, és annyira rejtegették az esküvő dátumát, hogy egy barátjuk tette közzé a közösségi oldalán pár órára. Nem csak az anyakönyv vezető előtt, de templomban is örök hűséget esküdtek egymásnak. Ervin két évvel ezelőtt, az olaszországi Szicília szigetén kérte meg szerelme kezét.

Dallos Bogi és Puskás Peti 

Az énekesek 2009-ben az X-Faktor forgatásán szerettek egymásba, mindketten a zsűriben ültek. Peti februárban jegyezte el az énekesnőt, majd fél év jegyesség után, augusztus 27-én örök hűséget esküdtek egymásnak barátaik, családtagjaik jelenlétében. Csak később derült ki, hogy az esküvőjük hetén, két tanúval a győri anyakönyvi hivatalban már hivatalosan összeházasodtak. Szerelmük jeléül pedig felvették egymás vezetéknevét.  

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

 

Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő

Két és fél évvel a megismerkedésük után, július végén házasodtak össze a legnagyobb titokban. Egy vidéki kúrián tartották a szűk körű esküvőt, amelyen Jenő könnyekig hatódott, amikor meglátta Dórát a menyasszonyi ruhában. A mennyegzőre a férj 12 kilót fogyott, Dóri pedig egyedül szervezte meg a nagy napot, ugyanis Jenő folyamatosan az új éttermében dolgozott. A páros novemberben örömhírt osztott meg, babát várnak, kislányuk születik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

Anger Zsolt

A Jászai Mari-díjas színész  több mint öt év után augusztusban, péntek 13-án feleségül vette 17 évvel fiatalabb párját, Emesét.  A szűk körű eseményen csak a család és egy barát volt jelen. A Kincsem című film stábjában dolgozott a fiatal nő, ott ismerkedtek meg, majd  2016 őszén álltak a nyilvánosság elé a kapcsolatukkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anger Zsolt (@angerfoto) által megosztott bejegyzés

Dobó Ági

November 20-án, saját otthonukban, szűk családi körben, titokban ment  férjhez a 2010- es  Miss World Hungary szépségkirálynője Kis Csabához. A párnak már két gyermeke született, két kisfiú, Benedikt 2013-ban, Nataniel 2016-ban. A férfi tíz és fél együtt töltött év után a saját, 43. születésnapján kérte feleségül a szépséget.  Az esküvőt tavalyi évre tervezték, decemberben házasodtak volna össze, de a koronavírus miatt elhalasztották.

Stohl Luca

Stohl Lucának februárban kérte meg a párja a kezét, majd szeptemberben összeházasodtak. A lagzit szeptember 4-én tartották Noszvajon. A férfi maga készíttette Luca számára a gyűrűt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stohl Luca (@lucastohl) által megosztott bejegyzés

Fresh Andi

Különleges engedély birtokában ment villámgyorsan férjhez az énekesnő, akinél mellrákot
diagnosztizáltak. Miután megtudták a rossz hírt gyorsan szervezni kezdték egybekelésüket.  Egy orvosi igazolás birtokában kaphattak  gyorsított ügyintézést,  és egy hétre rá, meghitt családi körben mondták ki a boldogító igent. Jánost 15 éve ismeri, barátságból  született szerelem. A férfi tavaly, egy horvátországi nyaralás alkalmával kérte meg az énekesnő kezét.

 

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!