spot_imgspot_img
spot_img

Érzéki, intenzív parfüm mutatkozik be

-

Article Top Ad (AdSense)

Ő az, aki pezsgő élettel töltötte meg hajdanán a kertet, Jean Paul Gaultier különleges álomvilágát. La Belle, akinek végül mindig sikerült csínytevésre csábítania Le Beau-t…

A kertben mindig is izzott a levegő, most viszont már szinte perzselő a forróság. A bűnök kertjébe csak a legvidámabb bűnösök nyernek bebocsájtást. Ma éjjel olyan nagy a hőség, hogy a virágok és gyümölcsök virágba borulnak.Ezen az éjjelen a torkosság már nem számít bűnnek, harapj, amennyit csak akarsz az almából… Titokzatos, ellenállhatatlan és bővelkedik minden jóban.Köszöntünk a kertben, ahol megélheted a szabadságot; ahol a kísértéseknek egyszerűen képtelenség ellenállni. 

Lehet ennél többre vágyni?!

ILLAT NEKTÁR

Olyan, mintha néhány zamatos akkordnak köszönhetően végre sikerülne érzékiség iránti szomjunkat csillapítani. Vanília, őszibarack és mandula… legszívesebben beleharapnánk!És itt van még a belladonna és a pézsma, megbabonáznak és megtörik ellenállásunkat!Végül ott a bergamot, pirított tonka bab és a jázmin. Lehet a vágy ahhoz hasonló, mint amikor vintage bort ízlelgetünk? 

DOBOZ, A TISZTA FORRÁS

Zöld, mint az apró mederben összegyűlt esővíz színe egy egzotikus kertben. Lagúna, amelyet keresünk, hogy szomjunkat olthassuk. Messziről megpillantjuk, hiszen a varázslatos doboz arany díszítésén megcsillanó napsugarak vonzzák a tekintetet.

sz

AZ ILLATÜVEG MAGA A CSÁBÍTÁS

A La Belle ikonikus mellszobrot formázó illatüvege csupa lélek (bár mint látjuk, szívesen elveszíti a fejét). Mi mást is várhatnánk Jean Paul Gaultiertól. Pink és vörös színárnyalatai intenzív érzékiséget árasztanak, nincs olyan ‘Beaux’ a világon, aki ellenállna csábításának. 

CSÁBÍTÓ PARFÜMŐRÖK

Amikor Quentin Bisch és Sonia Constant illatokról mesélnek, pillanatok alatt rabul ejtik a hallgatóságot. Szemük vidáman csillog, ahogy arra gondolnak, mire képes az illatokba rejtett bűbáj. Bájosak és csábítóak, tökéletes illenek Jean Paul Gaultier kertjéhez … 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!