spot_imgspot_img
spot_img

Érkezik a Csak a Mentes Húsvéti Fesztivál

-

Article Top Ad (AdSense)

Idén április 1-jén és 2-án első fesztiválját tartja a Csak a Mentes, méghozzá a húsvéti készülődés jegyében.

Vegán sonka, tejmentes csokinyúl, gluténmentes kalácsok, alapanyagok, lesz minden, amire csak szükség lehet Húsvétkor egy háztartásban.

Mostanra a Csak a Mentes közössége, a legaktívabb hazai mentes közösségé vált. A gasztronómia mellett, -többek között- találkozhatsz náluk a: természetes bőrápolással, a zero waste, vegyszermentes háztartással és egyéb fenntarthatósággal kapcsolatos tartalmakkal, termékekkel is. Legfőbb feladatuk felkutatni a legújabb mentes termékeket és szolgáltatásokat, melyeket minden esetben minőségileg ellenőriznek, így garantáltan 100%-osan megbízható termékek jutnak a felhasználókhoz. A Csak a Mentes az országban egyedülállóan, mindig friss és hiteles szakértői tartalmakkal, eseményekkel nyújt segítséget az ételérzékenységben szenvedők és a mentes életmód iránt érdeklődők számára.

A Csak a Mentes Húsvéti Fesztiválon egy beszélgetés keretein belül megismerhetik az idei Csak a Mentes Év Séfje verseny döntőseit is, akik glutén-, cukor-, tejmentes és vegán ételeket készítettek a február 21-én megrendezett séfversenyen.

„Hatalmas örömmel tölt el, hogy a hat évvel ezelőtt megálmodott misszió révbe ért és több ezer embernek tudunk segíteni minden egyes rendezvényen. Ez a mozgatórugóm a mindennapokban”- mondta Herczeg Andrea a Csak a Mentes alapító-tulajdonosa.

♻️ Magyarország egyetlen mentes húsvéti vására, kifejezetten speciális életmódot folytatóknak

♻️ Mindent megtalálnak egy helyen, amire egy ételérzékenynek szüksége lehet az ünnepek alatt

♻️ Az esemény keretein belül hatalmas kedvezményekkel vásárolhatnak az érdeklődők

♻️ Mindent megkóstolhatnak, mielőtt megvásárolják

♻️ Gyereksarokkal is készülnek, hogy a legkisebbek is elfoglalják magukat, illetve környezettudatos gyerekprogramokkal pedagógusok és szakértők vezetésével

♻️ Ételudvar is várja a vendégeket, ahol frissen készült gluténmentes street foodot, lángost és fánkot is ehetnek.

♻️ Workshopokon is részt vehetnek, amelyeket olyan szakemberek tartanak, akik folyamatosan képzik magukat és érintettek a mentes témákban és az ünnepi készülődésre is ráhangolódhatnak szakmai segítségükkel

♻️ Beszélgetéseken vehetnek részt azverseny döntőseivel, illetve Kármán Odettel, arról, milyen problémákkal szembesül az ember “kezdő” ételérzékenyként, a tudatos táplálkozás lépcsőfokairól, a menopauza és mentes étkezés közötti összefüggésről, az ételmentésről és a jód jótékony hatásairól is.

Bővebb információ a Csak a Mentes honlapján:

https://fesztival.csakamentes.hu/

Csak a Mentes Húsvéti Fesztivál FB event:

https://www.facebook.com/events/843813443379152

Idén is lesz hagyományőrző húsvéti vigadalom

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!