Emberölés, drogozás, lefagyott pénisz: Harry herceg kitálalt

-

Harry herceg botránykönyve ütősre sikeredett, nem véletlenül tart tőle a királyi család. A herceg rendesen megszellőzteti a családi és a magánéleti titkokat a memoárjában.

 

Január 10-án jelent meg Harry herceg rettegett Tartalék című botránykönyve, ami egyben a memoárja is, és olyan titkokról rántja le a leplet, hogy nem győzünk pislogni és levegő után kapkodni. Hazánkban csak márciusban várható a könyv megjelenése, ami főleg a királyi családdal kapcsolatban oszt meg titkokat, de nem sajnálja a magánéleti titkokat sem az olvasóktól. Vannak benne történetek az édesanyjáról, Lady Dianáról, Károly királyról, Vilmosról, Meghanról, és persze a különböző viszályokról.

Már hetek óta tart a könyv tartalmának szellőztetése, így összegyűjtöttünk néhány eddig megszellőztetett súlyos titkot, amitől biztosan dobsz egy hátast.

Harry és Vilmos összeverekedtek

Harry herceg elmondása szerint, Vilmos gyakran „durvának”, „nyersnek” és „pofátlannak” nevezte Meghant. Aztán 2019-ben betelt nála a pohár, mert Vilmos folyamatosan azt szajkózta a feleségéről, amit a sajtó is, de az idősebb testvér azzal érvelt, hogy csak segíteni akar az öccsének, aki meg visszakérdezett, hogy ezt a felesége szidásával akarja elérni? Erre állítólag nekiment Vilmos Harry-nek.  „Olyan gyorsan történt mindent. Megragadott a galléromnál fogva, letépte a nyakláncomat, és a földre lökött. A kutya táljára estem, ami széttört a hátam alatt, és megvágtak a darabok. Egy pillanatig kábultan feküdtem, majd talpra álltam, és mondtam neki, hogy menjen el.” – idézi a herceget a BBC.

Megölt 25 tálibot Afganisztánban

Harry katonai pályafutása 10 évig tartott, és két afganisztáni bevetésből állt, 2007-ben és 2008-ban, valamint 2012 és 2013 között. A herceg a könyvében azt írja, hogy 25 tálib harcost ölt meg, amikor Afganisztánban szolgált katonaként, akikre sakkbábuként tekintett, nem pedig emberekként.  A katonák általában nem tudják, mennyi ellenséggel végeztek, de Harry azt állítja, hogy megnézte a felvételeket minden egyes eset után, amikor visszatért a bázisra. – írja a The Sun.

Harry és Vilmos könyörögtek apjuknak, hogy ne vegye el Kamillát

Állítólag Vilmos és Harry megígérték apjuknak, hogy jó szívvel fogadják majd Kamillát, csak éppen arra kérték: ne vegye el. Világéletükben tisztában voltak azzal, hogy ő az a bizonyos „másik nő”, akikről édesanyjuk beszélt. Továbbá Harry herceg azzal is megvádolta Kamillát a The Sun szerint, hogy kiszivárogtatta a Vilmossal folytatott beszélgetésének részleteit.

Lefagyott a pénisze

Igen, Harry herceg tényleg nem spórolt az intim részletekkel, még egy ilyen komoly esetet is felvállalt a könyvében, és elhiheted, a lefagyott pénisze nem átvitt értelemben értendő. Az E! News számolt be arról a részletről, amikor Sussex hercege részt vett egy 320 kilométeres sarkköri jótékonysági sétán, ahol lefagyott a füle, valamint nemi szerve, így kellett részt vennie Vilmos és Katalin esküvőjén. A csavar a sztoriban az, hogy többféle házi módszert is kipróbált a sérülés kezelésére, de végül egy barátja javaslatára olyan hidratáló krémet használt, amit az édesanyja, Diana walesi hercegné is, csak ő éppen a száján.

Gyakran fogyasztott kábítószereket

A könyvből az is kiderült, hogy Harry herceg gyakran fogyasztott különböző kábítószereket: kannabiszt, kokaint, de még a varázsgombát is kipróbálta. Részletesen beszámolt az egyik ilyen varázsgombás „utazásáról” is egy vadászházban. „A WC mellett volt egy kerek ezüst szemetes, olyan, amilyet lábpedállal lehetett kinyitni a fedelét. A kukát bámultam. Az visszanézett. Aztán az egy fej lett. A pedálra léptem, és a fej kinyitotta a száját. Hatalmas vigyora lett.”  – idézi a herceget a The Sun.

Maradt még szennyes

Azért nyugodjunk meg: szaftosnak ígérkezik a könyv, de természetesen nem puffantott el minden durva titkot és sztorit. Például a Marca-ról kiderült, hogy kimaradt a 2015-ös emlékezetes las vegas-i buli, amit Nicola McLean az I’m A Celebrity című műsor sztárja mesélt el, akivel régóta jó barátságot ápol Harry. Képzeld csak el, ahogy a herceg vödörből issza a tequilát és beborul egy bokorba. Nicola szerint régen nagyon szeretett inni és olyankor egy „állat” volt.

Viszont maga a herceg is bevallotta a Today szerint, hogy nem rakott bele a könyvbe minden titkot, pedig bőven tudott volna. Ő maga szerkesztette, és bizony sok olyan dolgot is írt, amit végül inkább kivett, mert lényegében úgy vélte: azok lettek volna az utolsó koporsószögeg a családjával való kapcsolatának koporsójában. Saját bevallása szerint kb. 800 oldal volt eredetileg a könyv és azt csökkentette le 400 oldalra. Szóval minden bizonnyal nem a Buckingham-palota festményeiről szóló, átfogó művészeti leírásokat vágta ki. De az biztosnak látszik, hogy a megmaradt 416 oldal is nagy durranás lesz!

képek: pinterest

Harry & Meghan dokufilmje: tömény igazság vagy porhintés?

Mindegy mit tesz le az asztalra III. Károly király – még mindig pikkelnek rá a megcsalási botrány miatt

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!