spot_imgspot_img
spot_img

Eljött a nagy nap: örök hűséget fogad egymásnak Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

-

Article Top Ad (AdSense)

Eljött a napja a szeptemberre kitűzött álomlagzinak, amelyen az ország leggazdagabb embere, az 55 éves egykori gázszerelő, Mészáros Lőrinc feleségül veszi a tévéből megismert, 46 éves Várkonyi Andreát.

A korábban felröppent hírekkel ellentétben a pár nem Tihanyban mondja ki a boldogító igent, hanem Alcsútdobozon, az Arborétumban.  A varázslatos angol kert, botanikai ritkaságokkal, több százéves fákkal, érdekes állatokkal és különleges madárfajokkal büszkélkedhet, esküvőre tökéletes helyszín.

 

A kastély parkja számos régi műemléket is magában rejt, valószínűleg ebben tartják a világra szóló lagzit.
A Válvölgyi kisvasút nem áll meg ma sem az Arborétumnál, ahova ma nem látogatók, hanem biztonsági őrök hada érkezett már délelőtt. Őket 15 óráig számos luxusautó, kisbusz, nagy busz követte, amikben a vendégsereg jutott be a mai napon különösképpen védett objektumba.
Kora délután egy kisebb „incidens” volt az arborétumnál: Gulyás Balázs rendező, publicista egy Suzukival megpróbált behajtani a bejáraton az esküvő helyszínére, de a biztonságiak megállították. Később a helyszínen lévő kollégánknak azt mondta az egyik biztonsági őr, hogy nem ez volt az egyetlen ilyen eset: ketten próbáltak átmászni a kerítésen, hogy bejussanak az esküvőre, őket a hatóságok elvitték  – írta a Blikk, aminek munkatársai a helyszín közeléből tájékoztatnak. Ők fotózták le, hogy nemrég egy mentőautó is begurult a helyszínre.
Pár nappal ezelőtt díjazták a vőlegényt, a Mészáros csoport Bölcső díjat kapott a nehéz helyzetben élő nagycsaládosok nyári üdültetéséért Fotó: Vadocz David/Mészáros Csoport
A hírek szerint J.Lo helyett Gönczi Gábor zenekara fogja húzni a talpalávalót.
A leánybúcsút már megtartották, erről Várkonyi számolt be a közösségi oldalán, megcáfolva a felreppent pletykákat.

 

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!