spot_imgspot_img
spot_img

Elindult a Kifli Piac: Vidék színe-java az asztalodra

-

Article Top Ad (AdSense)

A Kifli.hu felvállalt hitvallása a minőségi hazai kínálat kialakítása és folyamatos fenntartása: ennek a missziónak a részeként indult el hazánk legdinamikusabban fejlődő online szupermarketjének a termelői piaca.

A vidék ízeinek legjavát találják meg az egészséges és természetes finomságokra vágyó vásárlók a Kifli Piacon, ahol a magyar vidék különleges kincsei most egy helyen érhetők el.

„A hagyományokra épülő gondos kézműves gazdálkodás, a gépi és emberi erőt megfelelő egyensúlyban használó termesztési módszerek a legmodernebb elvárásoknak megfelelő termékeket eredményeznek Partnereiknél – így kerülnek a virtuális polcokra a hazai finomságok.” – mondta el Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

 “A Kifli Piacon havonta új magyar tájegységet ismerhetnek meg a vásárlók, az induláskor a dél-magyarországi régió vidéki ízvilágot kínáló finomságai vásárolhatók meg.” – tette hozzá Szabó Réka, a Kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

„Az online piactérben áprilisban kézműves termelők különlegességei lesznek megismerhetők és elérhetők, mint például a „Szívvel-lélekkel őrlünk” szlogenjéhez méltó   Garatmalom, ahol magyar nemesítéssel és hazai földben termett lisztek készülnek, vagy a Dráva festőien szép völgyében fekvő Kastélydombi Sajtműhely, ahol a legmodernebb technológiával készítenek kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket.” – mutatott be két kiemelt partnert a kínálatért felelős vezető.

Kocsis Pál, az Alföldi Garabonciás ügyvezetője elmondta: “A Kifli durván egy éve keresett meg minket az együttműködés tervével, és nagy örömmel csatlakoztunk a kínálatukhoz. Hiszek benne, hogy a mai szintetikus világban ismét fel kell fedezni a természetes alapanyagokat és az egészséges élelmiszert: a kecsketej és a kecskesajtok ezek közé tartoznak.”

A „Vidék színe-java” nem csupán egy üres szlogen, a Kifli Piac esetében ez ténylegesen így van: a környezettudatos, bio növényvédelmet folytató gazdaságokból származó zöldségek és gyümölcsök, termelői húskészítmények, a házias tejek, tejtermékek, sajtok mellett étolaj, fűszerpaprika, de még csigatészta is megtalálható a kínálatban.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!