Életteli színek és kalandok az új REKAVAGO kollekcióval

-

Az új REKAVAGO kollekció a színekről, a jó pillanatokról, a finom hangulatokról szól, a kávészünetről, egy teraszozásról a barátnőkkel, egy nyüzsgő nyáresti koktélpartiról, vagy éppen az esküvődre való készülődésről. Minden pár cipő a saját történeteid, kalandjaid részévé válik.

Ezeket a pillanatokat örökítette meg a legfinomabb ecsetvonásokkal Hajdú Anett, aki az idei tavaszi-nyári szezonban Vágó Réka társa lett a kampányképek megalkotásában, melyek – rendhagyó módon – fotók helyett ezúttal papírra festett akvarellek. 

A REKAVAGO darabok ezúttal is túlmutatnak saját magukon, megbízható, szeretnivaló tárgyak, amelyekre jóleső érzés ránézni és hordani őket, nem kiegészítenek, hanem definiálnak bokát, lábat, tartást, hangulatot.

A kollekciót az a vágy inspirálta, hogy újra kinyíljon a világ, hogy újra lehessen jönni-menni, hogy színeket lássunk, hogy találkozhassunk másokkal, utazhassunk vidékre vagy távoli városokba. Ezekből a vágyakból születtek a cipők, amelyek elkísérnek minden alkalomra és segítenek abban, hogy a valóra vált kalandok még teljesebb élmények legyenek. 

A jellegzetes fazonokat már jól ismerjük a korábbi kollekciókból: jönnek Loaferek, visszatérnek a szandálok, az Salma és az Alia, valamint Lora és Almita, az ikonikus papucs-modellek. Kulcsdarab a Lena, zárt orrú, csavart felsőrésszel rendelkező balerina, mely  esküvői színekben is elérhető lesz. Újdonság a magassarkúak esetében, hogy minden darab 7,5 cm-es, kényelmes, hosszú ideig viselhető tűsarkot kap, a cipőnevek pedig 75-ös jelzést: Serah 75, Arielle 75, Alma 75, Noem 75.

A színek is tág palettán mozognak – nagyon vidám, erőteljes nyári tónusok kelnek életre, hozzájuk párosított és azokkal harmonizáló pasztellszínekkel. Az életteli fűzöld, a középpink, a púderrózsaszín, a rosegold is főszerephez jut, de a csillogás is alapelemmé válik, ami jól passzolhat például egy régóta vágyott koktélozáshoz: az új REKAVAGO kollekcióból pezsgőarany vagy ezüst lábbelit is választhatsz az alkalomhoz. Kiegészítő árnyalat a menta, valamint a 2022-es év színe a Very Peri kékje sem maradhat ki a sorból. A melegebb tónusok közül a fahéjszín, a barna megnyugtató, nyári hangulatú árnyalata, valamint a vízparti, csíkos napernyők varázsát idéző piros is élettel és elérhető vágyakkal tölti fel a kollekciót.

Az ekrü színnel az esküvői kollekció is ugyanitt debütál, csakúgy, ahogy a násznép együtt ünnepel a menyasszonnyal, és a nagy alkalomra végre alkalmi darabokat viselhet. 

A cipők mellett övek és táskák is elérhetőek lesznek 3 funkció szerint, hétköznapi, alkalmi és shopper vonalon. 

A kiegészítők között a jellegzetes REKAVAGO ékszerek is felragyognak: a fülbevalók és nyakláncok, melyek  szettben vagy önmagukban is megállják a helyüket, ezüstből, aranyból, valamint fehér- vagy rosé aranyból készültek. A REKAVAGO márka ikonikus formájából, az Alia masni inspirációjából született, végtelen jelet formázó ékszerek a Anna Zeibig Jewelry-vel kollaborációban születtek  meg. A masni itt több, mint divatelem: tökéletes romantikus ajándék is lehet, akár a végtelen szerelem vagy a végtelen szeretet, a végtelen számú jó élmény üzenetével.

Nem lehet nem ragaszkodni a REKAVAGO darabokhoz, ezt jól tudja, akinek van már REKAVAGO kiegészítője vagy cipője, mert velük minden könnyeddé válik – egész nap gyönyörködtetnek látványukkal, ölelő biztonságukkal, az új kollekció pedig újabb jó élményeket és érzéseket tartogat. 

A REKAVAGO 2022-es tavaszi-nyári, alkalmi és esküvői cipő és kiegészítő kollekciója a www.rekavago.com oldalon található webshopban vásárolható meg.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!