Életnagyságú Barbie ház várja nyártól a látogatókat

-

Nem mindennapi múzeum nyílik nyáron Torontoban, a sokunk gyerekkorát idéző Barbie házakat keltette életre a rózsaszín világ megálmodója. Elképesztően látványos, a képek magukért beszélnek!

2022 nyarára tervezik a Barbie múzeum megnyitását Torontoban. Mielőtt azt gondolnánk, az ikonikus babák kiállításáról van szó, az alkotó egy egészen más irányba ment el a kialakítás során.

Barbie ház
Fotó: www.theworldofbarbie.com

Barbie tökéletesen rózsaszín világába csöppenünk, ahogy belépünk az előtérbe, a színvilág az ikonikus baba környezetét idézi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

☀️ A Plastic Tan ☀️ (@a_plastic_tan) által megosztott bejegyzés

A készülő múzeumban nemcsak egy pasztell nappaliban tudunk ücsörögni, ennél jóval szélesebb a paletta:  laboratórium, zeneszoba és még egy űrhajó tematikájú helyiség is lesz benne, a látványosság maga az élmény a szőkeség házának életnagyságú másában.

Barbie ház
Fotó: World of Barbie

Ugyan még messze kell utaznunk az élményért, de több, mint valószínű, hogy előbb-utóbb más országokban is megjelenik majd a múzeum.

“A múzeum látogatása során elmerülhetünk a világ legikonikusabb trendalapítójának életmódjában. A vendégek átélhetik ezt  a világot, és számos szórakoztató aktivációval léphetnek kapcsolatba, amelyeket úgy állították össze, hogy megihlessék látogatókat, és minden lány felismerje a benne rejlő határtalan lehetőségeket.”- írják a beharangozóban.

Valószínleg ezért találunk laboratóriumot és űrszobát is a komplexumban. Nagy divat lett mostanában a retro dolgok újradefiniálása, ebből nem maradt ki az egykori babás őrület sem. Jó példa, hogy készül az élőszereplős Barbie film is Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével – 2023-ban már be is ültetünk rá. Végezetül pedig álljon itt egy témához illő, örök klasszikus, hátha kedvet kaptunk hozzá: szóljon az Aqua-tól a Barbie Girl!

Forrás: Földjáró, The World of Barbie

Ruhák a 80-as évekből… és amiket még ma is hordunk

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!