spot_imgspot_img
spot_img

Életnagyságú Barbie ház várja nyártól a látogatókat

-

Article Top Ad (AdSense)

Nem mindennapi múzeum nyílik nyáron Torontoban, a sokunk gyerekkorát idéző Barbie házakat keltette életre a rózsaszín világ megálmodója. Elképesztően látványos, a képek magukért beszélnek!

2022 nyarára tervezik a Barbie múzeum megnyitását Torontoban. Mielőtt azt gondolnánk, az ikonikus babák kiállításáról van szó, az alkotó egy egészen más irányba ment el a kialakítás során.

Barbie ház
Fotó: www.theworldofbarbie.com

Barbie tökéletesen rózsaszín világába csöppenünk, ahogy belépünk az előtérbe, a színvilág az ikonikus baba környezetét idézi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

☀️ A Plastic Tan ☀️ (@a_plastic_tan) által megosztott bejegyzés

A készülő múzeumban nemcsak egy pasztell nappaliban tudunk ücsörögni, ennél jóval szélesebb a paletta:  laboratórium, zeneszoba és még egy űrhajó tematikájú helyiség is lesz benne, a látványosság maga az élmény a szőkeség házának életnagyságú másában.

Barbie ház
Fotó: World of Barbie

Ugyan még messze kell utaznunk az élményért, de több, mint valószínű, hogy előbb-utóbb más országokban is megjelenik majd a múzeum.

„A múzeum látogatása során elmerülhetünk a világ legikonikusabb trendalapítójának életmódjában. A vendégek átélhetik ezt  a világot, és számos szórakoztató aktivációval léphetnek kapcsolatba, amelyeket úgy állították össze, hogy megihlessék látogatókat, és minden lány felismerje a benne rejlő határtalan lehetőségeket.”- írják a beharangozóban.

Valószínleg ezért találunk laboratóriumot és űrszobát is a komplexumban. Nagy divat lett mostanában a retro dolgok újradefiniálása, ebből nem maradt ki az egykori babás őrület sem. Jó példa, hogy készül az élőszereplős Barbie film is Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével – 2023-ban már be is ültetünk rá. Végezetül pedig álljon itt egy témához illő, örök klasszikus, hátha kedvet kaptunk hozzá: szóljon az Aqua-tól a Barbie Girl!

Forrás: Földjáró, The World of Barbie

Ruhák a 80-as évekből… és amiket még ma is hordunk

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!