spot_img
spot_img
spot_img

Életed vacsorája a legfelszabadítóbb környezetben!

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy évvel ezelőtt a SHO BEACH mesés partján állva, megjelent a MÁK étterem vezetőinek fejében egy vízió. Beach Dining vacsorát, vacsorákat álmodtak a varázslatos helyre és nem más célt tűztek ki maguk elé, mint hogy lehozzák a csillagokat is a vendégeknek. A lélegzetelállító hely, a forró homok és a teljes kikapcsolódás, ötvözve a legfelemelőbb kulináris élvezetekkel – ezt álmodta a BEACH-re a MÁK vezetősége. Az „életem vacsorája” érzést a legfelszabadítóbb környezetben. 

Az elképzelést tett is követte, és sok-sok egyeztetés. Büszkén jelentették be: június 6-9 között a két Michelin csillagos Krésios étterem séfje, Giuseppe Iannotti és Mizsei János, a MÁK vezető séfje együtt alkotnak majd, mindezt a vacsorára ellátogatók szeme előtt, háttérben a csodás vízparttal, a SHO BEACH  forró homokján.

Giuseppe Iannotti

Hogy is zajlik majd ez? A két séf már főzött együtt, az idén tavasszal Budapesten zajló, Michelin Guide gálán ismerkedtek meg és alkottak együtt először. Mindketten nagyon inspiratívnak mondják a találkozásukat. Mizsei János nemrégiben hazahozta az Audi-Dining Guide díjátadóról az Év Innovatív Konyhája elismerést, így egészen biztos, hogy elképesztő fogásokra számíthatunk. Az olasz Iannotti pedig elmondhatja magáról, hogy alig 40 évesen már két Michelin csillagot tudhat magáénak. Bátor, vagy vakmerő? Az biztos, hogy kitartó és makacs, sőt szenvedélyes és megszállott. Folyton kísérletezik, újabb és újabb fogásokat alkot. Határozott, céltudatos és nagyon tehetséges. Mesterien és ravaszul bánik az alapanyagokkal, igazi olasz, de közben mégis van nála is mindenben egy kis csavar.  Mérnöki precizitással dolgozik – és ebben az esetben ez nemcsak egy szójáték, hanem az igazság, hisz mérnöknek tanult eredetileg. A bor igen fontos számára, egy farmot is üzemeltet és egy boltot is az étterem mellett. Sokoldalú férfi, kedves és közvetlen.

Mizsei János zsenialitását messze földön ismerik, hisz járt már a MÁK-ban Ryan Goslingtól Harrison Fordon, Eva Mendesen, Mel Gibsonon, Michael Madsenen át Scarlett Johanssonig számos világsztár. Mizsei János már igen fiatalon számos szakmai elismerésben részesült és mindössze 22 éves volt, amikor a Dining Guide az “Év ifjú Séftehetségének” választotta. A legkiválóbb szezonális alapanyagok felhasználásával innovatív és kimagaslóan kreatív ételeket alkot.

Mizsei János

A két zseni közös kulináris kalandjára a pazar környezetben június 6-9. között kerül sor, a SHO BEACH-en.

Az esemény weboldala: www.beachdining.hu

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Tökéletes ajándékötletek kisbabáknak

Az ajándékozás mindig öröm, de ha kisbabáknak vagy friss szülőknek keresel ajándékot, a praktikum és az esztétika egyaránt fontos szempont. Ebben a különleges időszakban az életüket megkönnyítő, a baba kényelmét és fejlődését támogató ajándékok igazán értékesek. Íme néhány ötlet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak minden családtag arcára.

Modern karrier a felső kategóriából – IT csoportvezető állás Budapest cégeinél

Az IT-szektor régóta az egyik legkelendőbb terület az álláspiacon, hiszen a fizetések tekintetében egészen kiemelkedő lehetőségekkel találkozhatnak a munkavállalók. A megfelelő képesítés persze elengedhetetlen és a területen belül is bőven akad mozgástér.

Mi teszi különlegessé az Eau de Parfumöt?

Az Eau de Parfum egyik legfontosabb jellemzője a magas parfümolaj-koncentráció, amely általában 15-20 százalék között mozog. Ez az összetevő garantálja, hogy az illat hosszabb ideig marad a bőrön, mint más illatok, például az Eau de Toilette. Az Eau de Parfum illatok mélysége és komplexitása egyedülálló, mivel több rétegben bontakoznak ki, és az idő múlásával változnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!