Eladták az ikonikus Korda-villát

-

Idén januárban cserélt gazdát a második kerületben található villa, amely hosszú éveken át a Korda házaspár otthona volt.

A Korda házaspár harminckét évvel ezelőtt építette a villát Budapesten, a 2. kerületben. Az impozáns épületet már ők is szállodaként üzemeltették és  jelenleg is Hotel Villa Korda néven működik, amelyben akár szobát is foglalhatunk. 2017-ben egy nagyobb felújításon esett át, ami a házaspár elmondása szerint rengeteg pénzbe került. A több, mint húsz szobás ingatlanért 2021. decemberében 780 millió forintot kértek. Az ingatlan végül 2022. januárjában cserélt gazdát.

Balázs Klári és Korda György az eladást azonban “nem verte nagy dobra”. Úgy gondolták, ez csak rájuk és az új tulajdonosra tartozik, és továbbra sem szándékoznak több információt megosztani a nyilvánossággal. Annyit azonban elárultak, hogy döntésük egyik oka a villa hihetetlenül magas fenntartási költségei voltak, amelyet nem szerettek volna tovább finanszírozni.

korda-házaspár
Fotó: YouTube

Elmondásuk szerint nem volt könnyű döntés, de nem bánták meg. Mindenesetre az alapban elhelyezték egyik fotójukat, és mellé ezt írták: “Ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel.“

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!