spot_imgspot_img
spot_img

Ehető szobrok?

-

Article Top Ad (AdSense)

Madina Javorszkaja és Rusztam Kungurov avantgarde tortacsodáiról nehéz eldönteni, hogy művészeti alkotások vagy sütemények.

METAL №2065 torta
METAL №2065 torta

A testvérpár 2009-ben alapította a Tortik Annushka cukrászdát, hogy ebben kombinálják és élhessék ki a szépművészet, az építészet és a kézműves cukrászkodás iránti szenvedélyüket.

Torta 2017
Torta 2017

Tortáikon a geometrikus formákat épp olyan természetességgel használják, mint a fém díszítéseket. Némelyik művük esetében azon sem lepődnénk meg, ha egy kortárs művészeti galériában találkoznánk vele. Sajnos ahhoz, hogy megkóstolhassuk őket egészen Moszkváig kell utaznunk.

CAKE MONDRIAN №2003
CAKE MONDRIAN №2003

„Együtt nemcsak gyönyörű, de isteni finom mesterműveket készítünk”

– állítja magáról a Tortik Annushka. A magasan képzett cukrászokból álló csapatuk a legjobb minőségű, természetes összetevőket használja a süteményekhez, hogy a műveik a felvágás után is elkápráztassák a vevőiket.

torták

torta
torta

Akadnak olyan munkáik, amelyek absztrakt építészeti alkotásokra hasonlítanak, mások szobrokat idéznek, de olyanok is akadnak, amelyek festményeknek tűnnek. A Tortik Annushka a különféle technikák széles skáláját használja, hogy ezeket a hihetetlen eredményeket elérje. A cukrászda ráadásul más márkákkal is együttműködik, hogy igazi különlegességeket kínáljon, ilyen partnerük például Oscar de la Renta.

A cukrászda emellett tanfolyamokat és mesterkurzusokat is tart – kezdőtől a profi szintig –

hogy megtanítsa a z érdeklődőket „hogyan készíthetik el otthon a saját mesterművüket!”

 Hieronymus Bosch ihlette torta
Hieronymus Bosch ihlette torta

Bár lehet online rendelni a tortacsodákból, nem vagyunk benne biztosak, hogy mire ideér ugyanilyen jó fog mutatni, de a Tortik Annushka Insta-oldalán gyönyörködhetünk a süteményekben.

Modern cake

Közzétette: Кондитерская "Тортик Аннушка" – 2018. január 11., csütörtök

 

Tüskés torta
Tüskés torta

Ha tetszett a cikk, kattints ezekre is!

Új sztárok születtek: Ők a SZTÁRSÉFEK!

UMAMI hatás, az ötödik ízérzék

Ehető mesefigurákká változtatja a tojást ez a japán anyuka

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!