Egyre jobban durvul Shakira és Piqué botránya – még sorozat is készülhet róluk

-

Figyelemmel követted Johnny Depp és Amber Heard válását? Akkor bizonyára Shakira és Piqué botrányával is képben vagy, ami egyre csak durvul azóta, hogy kiderült: a sztárfocista megcsalta az énekesnőt.

Még júniusban látott napvilágot a hír: válságba került Shakira és Piqué kapcsolata, miután a focista megcsalta a dívát. Egy darabi úgy tűnt, túl lesznek a dolgon és sikerül továbblépniük, de ez hatalmas tévedésnek bizonyult. Shakira nem bocsátott meg, és mint kiderült, nem csak a megcsalás tette be a kaput nála.  A sztárpár 2011 óta volt együtt, a kapcsolatból két gyermekük született.

Hol is kezdjem?

Tehát, Piqué megcsalta a kolumbiai származású énekesnőt – egyes források szerint egy modellel, mások szerint huszonkét éves, rendezvényszervezőnek tanuló diáklánnyal -, aki végül kirakta őt közös otthonukból.

Miközben Shakira teljesen összeomlott, a sztárfocista belevetette magát az életbe, az éjszakai bulikba és persze a legkevésbé sem veti meg a hölgyek társaságát. De úgy néz ki, az a bizonyos 22 éves diáklány lesz a befutó, akit csak „C”-ként emlegetnek, és állítólag már Piqué találkozott fiaival, Milannal és Sashával is, akik örömmel fogadták a lány közeledését.

Mondani sem kell, egy ilyen ismert sztárpár szakításánál sorra kerülnek elő a csontvázak a szekrényből. Így nem meglepő, hogy kiderült: nemcsak a 35 éves védő hűtlensége miatt ért véget a kapcsolat. Roberto Garcia, Shakira húgának volt barátja az EsDiario nevű spanyol lapnak adott interjújában azt mesélte:  egyszer Pique nagyobb összeget kért az énekesnőtől, hogy más vállalkozásokba is be tudjon fektetni, de Shakira visszautasította a kérését, ugyanis a szülei nem egyeztek bele (ők kezelik az pénzügyeit). Onnantól kezdve kezdtek elhidegülni egymástól.

Fotó: flickr

Közben pedig megy a háború a gyerekekért, mivel mindketten maguknak akarják őket. A spanyol Marca szerint a két kisfiú jelenleg az dívával tartózkodnak Spanyolországban, aki szeretné őket kivinni az egyesült államokbeli Miamiba – ahol azelőtt élt, hogy összejött volna Piqué-vel- , amit viszont a Barcelona védője nem enged. Nem is olyan régen megtette, és egy rövid időre kiruccantak Kaliforniába, de abból is hatalmas botrány kerekedett.

Miután a halványlila jele sincs annak, hogy békés úton megegyeznének – mivel ügyvédeket is fogadtak – ezért mindent jel arra utal: jön egy újabb Johnny Depp és Amber Heard féle sztárválás.

Most pedig jöhet a hab a tortára?

Egyes híresztelések szerint Shakira azért siet annyira Amerikába a gyerekeivel, mert már meg is van az új kedvese, aki nem kisebb személy, mint maga Amerika Kapitány. Állítólag azért is vonzza az énekesnőt a kaliforniai San Diego, mert ott fog új életet kezdeni a 41 éves Chris Evansszel, habár hozzá kell tenni: állítólag kapcsolatukat sem Shakira, sem a Marvel filmekből ismert hős nem erősítette meg.

Arra alapoznak a rajongók: ők ketten épp akkor követték be egymást Instagramon, amikor fény derült Piqué hűtlenségére. Továbbá Chris saját bevallása szerint óriási rajongója az énekesnőnek, valamint nemrég egy interjúban arról mesélt, mennyire vágyik már a szerelemre és a Nagy Ő-re.

Az biztos, hogy felrobbanna az internet, ha ők ketten összejönnének!

Fotó: flickr

8 év börtönt is kaphat Shakira

Most pedig, ha nem lenne elég baja az énekesnőnek, szembe kell néznie egy másik mumussal is, ami jó ideje kísértette már. Az Index cikkéből is kiderül, egy spanyol ügyész nyolc év börtönbüntetést kér Shakirának egy 14,5 millió eurós adócsalási ügy miatt. Még 2018-ban vádolták meg, hogy nem 14,5 millió eurós adót a 2012 és 2014 között szerzett jövedelme után. Amennyiben bűnösnek találják, pénzbírság és börtönbüntetés várhat rá.

Még sorozat is készülhet róluk

Egy mexikói szappanopera-producer, Juan Osorio szerint a sztárpár válása érdekes és szórakoztató téma lehetne egy tévésorozat formájában is.

„Képzeljünk el egy sorozatot Piquá-ről és Shakiráról, mindegyikükről, majd arról, hogyan jönnek össze, és születik meg a két gyerekük, majd miként alakul az életük a válásig” – vetette fel ötletét Juan Osorio.

Szörnyű, hogy megint itt tartunk

Már Johnny Depp és Amber Heard perével kapcsolatban is kifejtettem: rémes, hogy egy sztárpár válásából valóságos reality műsor lesz. Mindegy, hogy látszólag mennyire felszabadult a futballista, vagy Shakira valóban összejött-e a Chris Evansszel, attól még csak 11 évnek intettek búcsút. Korábban szerették egymást, úgy készültek: együtt élik le az életüket. Valamilyen szinten ez a válás csak hatással van rájuk, és sztárság ide vagy oda, joguk lenne némi magánélethez, hogy ezt csendben és visszafogottan rendezzék, már csak a gyerekeikre való tekintettel.

Ehhez képest a média megint felfújta a dolgot, naponta cikkeznek róluk, az újságírók pedig lesik minden lépésüket. Ráadásul hamarosan tárgyalnak az ügyvédeik egymással, és csak remélni lehet, hogy nem lesz ebből is egy élő közvetítéses celebpereskedés, mert az teljesen méltatlan lenne. Azok, akik mások példaképei és ezáltal igenis felelősséggel tartoznak, jó lenne, ha nem teregetnék ki látványosan a szennyesüket. Emlékezniük kellene a kölcsönös tiszteletre, és a médiának sem ártana tiszteletben tartani a magánéleti nehézségeiket.

Johnny Depp és Amber Heard a mérgező kapcsolat mintapéldái

Jennifer Lopez őszinte vallomása: rendszeresen verte az anyja

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!