Egyedi ruhák és tárgyak, amiket a Balaton ihletett

-

A Balatonnál nyaralni, üdülni egy sajátos életérzés. Ahogy Berzsenyi Dániel Balaton című versében fogalmaz: „Nézd, valamerre veted szemeid, szép minden előtted”.

A Balaton iránti szeretetet, a tó és a táj szépségét, különlegességét ragadják meg azok a dizájner kiegészítők, tárgyak, amelyeket most bemutatunk cikkünkben. Az aktuális kedvenceink közt egy remek környezettudatos márka is szerepel.

Egy interaktív Balatonos gyerekkönyvet is ajánlunk.

 

YesBalaton

Pólók, táskák, telefontokok, törölközők, maszkok, sapkák, bögrék közül válogathatunk a YesBalaton egyedi tervezésű termékeinek webáruházában. Itt tényleg minden Balcsis, még a szemüvegtisztító kendő is.  A vintage batyuk és táskák közt is érdemes szétnézni, hattyús, biciklis tematika is van. Nekünk nagyon tetszik a Balatoni borok kollekció, amiben névre szóló, egyedivé tehető edényfogó kesztyűt is találunk. A pólók mintái közül pedig a közösségi média ikonjait idézők a kedvenceink.

yesbalaton
kép: Yesbalaton,com

yesbalaton
kép:yesbalaton.com

A kisfilmet látva azonnal kedved támadhat elindulni és élvezni a nyári hőséget a vízparton

Printa

A napsütötte Balaton inspirálta a Printa környezetkímélő, vízbázisú festékekkel készült, letisztult stílusú kollekcióját. Nagyszerű és kreatív ötlet, hogy a kiegészítőkhöz használt vitorlavásznat és régi farmereket is felhasználtak.

Itt tudsz nézelődni: https://printa.hu/blogs/printa/balaton-kollekcio

printa Balaton
kép:printa.hu

printa
kép:printa.hu

 

PamutLabor

Megakadt a szemünk ezen a Balatont Álmodom elnevezésű pólón. A Gárdonyi Géza idézet merengős, elméláó hangulatba hoz. Ha szereted az idézetes, feliratos pólókat, akkor szétnézhetsz a kínálatban, mert sokféle színben beszerezhető ez a darab is: Itt

Pamutlabor balaton
kép: pamutlabor.hu

Viktoriavarga

A Balaton varázsát, rejtélyét, színkavalkádját idézi meg ez a vagány női felső. A majdnem 100%-ban pamut póló kézzel készített, szalagokkal díszített. Mi pólóböngészés közben találtunk rá erre a Viktoriavarga termékre.

Balaton póló viktoriavarga
kép:viktoriavarga.hu

Itt egyéb szépségekre is lelhetsz: https://viktoriavarga.hu/ourworld/

Övcsatbolt

Mi nagyon szeretjük az olyan tárgyakat, dizájner holmikat, amiket látva, szinte érzi az ember, hogy a készítő örömmel, élvezettel kreálta azt. Ezzel a Balaton övcsattal is ez a helyzet. Az ovcsatboltban műgyanta borítású képes ékszereket és kiegészítőket találhatunk. A meska oldalán elérhető készítő egyedi ötleteket is megvalósít.

Balatonos övcsat
kép: /www.meska.hu/shop/ovcsatbolt

 

Balatoni böngésző

Utazás közben, a parton ücsörögve, árnyékban pihengetve is előkapható Pikler Éva Balatoni böngészője. A nagy alakú, bájos rajzokkal teli album körbeutaztatja a kicsiket a Balaton körül úgy, hogy közben elveszett tárgyakra kell rálelniük. A Kolibri Kiadó könyvében a kicsik és nagyobbak is megkereshetik a mozgalmas rajzokba, izgalmas jelenetek közé elrejtett kalapokat, fagyikat, nyugágyakat, halacskákat, naptejet (és megannyi mást). A keresgetés olyan agytorna, ami a felnőtteknek is kijár néha!

Itt tudod beszerezni a Balatoni böngészőt: balatoni-bongeszo

Balatoni album
kép: Kolibri Kiadó

Még egy kis Balaton:

Ezek a Balaton legszebb házai idén

Egyszerű és nagyszerű standételek a Balatonnál

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!