spot_imgspot_img
spot_img

Egy kis meglepetés Dr. Szlávik Jánostól! Kutyás naptáron pózol

-

Article Top Ad (AdSense)
Napjaink legnagyobb hőseinek, az egészségügyi dolgozóknak még arra is volt idejük, hogy  segítsenek az árva kutyusoknak. Örömmel pózoltak a Vigyél Haza Alapítvány 2021-s naptárán! Minden elismerésünk nekik!
Amikor  a kutyás naptárunkat készítjük, mindig fontos számukra, hogy a maguk területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, hiteles embereket mutassunk be, egy-egy kedves, keverék kutya társaságában.

Eddig olyanok szerepeltek naptárainkon, akiket ismertek de most azokkal találkozhattok, akiket érdemes megismernetek! – írta az Alapítvány a közösségi oldalán.

Horváth Réka
másodéves egyetemista a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális képzési Kar gyógytornász szakán. 2018 decembere óta mentőzik havi rendszerességgel önkéntesen, a Máltai Mentőszolgálatnál.
2021-es naptárunkon az egészségügy különböző területén dolgozók közül szerepelnek. Olyanok, akik önfeláldozóan, dolgoznak a koronavírus járvány idején is, mindannyiunkért. (orvosok, nővérek, mentősök, betegápolók, biológusok).
A fotózásra felkértük a Szent László Kórház infektológus csapatát, és a Magyar Máltai Mentőszolgálat önkéntes munkatársait is, akik a „frontvonalon” dolgoznak.
Dr. Kiss-Dala Noémi
infektológus alorvos, osztályvezető helyettes
Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet, Infektológiai Osztály
Célunk, hogy a felvételekkel bemutassuk a komoly áldozatokat hozó egészségügyi dolgozókat, egyúttal kedvet csináljunk az önhibájukon kívül gazdátlan állatok örökbe fogadásához is.
A képeken kutyák jelentős része már nemrég gazdára talált, de még mindig van, aki még keresi végleges otthonát.
A kedves és megható fotók ebben az évben is a Vizslafotózás önzetlen segítségével készültek el. Az elkészülő naptár eladásából származó bevételt, közvetlenül az árva állatok gyógyítására fordítjuk majd.
Ha  szívesen olvasol a kutyák megsegítéséről, itt megteheted!
https://bcoolmagazin.hu/ha-mar-megmentunk-egy-kutyat-utana-egesz-eletere-biztonsagban-akarjuk-tudni

 

 

 

 

 

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!