spot_imgspot_img
spot_img

Egy hónap múlva érkezik a magyar családi film

-

Article Top Ad (AdSense)

Figyelemfelkeltő filmelőzetessel hívja fel magára a figyelmet az 1 hónap múlva december 9-én bemutatásra kerülő ármánnyal és varázslattal átszőtt történet. A tengerentúli mesékkel vetekedő pazar látványvilágot, egyedi díszleteket, különleges jelmezeket, slágergyanús betétdalokat és lebilincselő táncos koreográfiákat, valamint kiváló színészeket felvonultató világszínvonalú MEGAFILM produkció nemcsak a gyerekeknek, de a szülőknek és nagyszülőknek is felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást ígér. 

Ez a lélekmelengető történet a kitartás és a barátság erejéről szól, és arról, hogy a varázslat még létezik és jelen van az életünkben – pontosan erre van most a legnagyobb szükségünk! Nem véletlen, hogy az El a kezekkel a Papámtól! a magyar filmek történetében először egy országos jótékonysági kezdeményezés mellé állt: a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójával közösen, így még több gyermek arcára varázsolhat mosolyt idén karácsonykor! A Cipősdoboz ajándékok leadására minden Cinema City moziban is lehetőség nyílik november 26. és december 19. között.  

A trailerben felbukkannak a legfontosabb szereplők, köztük az édesapjával élő kislány, a Dorkát alakító Marczinka Bori, aki a forgatás során teljesen lenyűgözte a felnőtt színészeket, az ügyvéd édesapát alakító Bokor Barna, akire valós veszély leselkedik a gonosz mostoha, Pálmai Anna személyében, Zsurzs Kati, mint nélkülözhetetlen házvezetőnő, Gubás Gabi, aki táborvezetőként fél kézzel is összetart egy egész csapat gyereket,  Nagypál Gábor alias Frici, a kislányt varázslatokkal szórakoztató kertész, jóbarát és cinkos, Elek Ferenc avagy Kálmi és a róla elnevezett varázslatos masina, mely minden gyermek kívánságát teljesíti, Pindroch Csaba, a család orvosa és jóbarátja,  valamint a föld alatt lakó különc, a Hudák jelmezébe bújt Járai Máté. A bájos Esztert Csobot Adél alakítja, aki így mesélt a szerepéről/karakteréről: „Életre szóló élményt jelentett a forgatás, kitalálni sem lehetett volna jobb szerepet számomra. Én is egy nagyon életvidám, nyitott személyiség vagyok, aki imádja a gyerekeket.  Eszter ilyen szempontból testhez álló feladat, nagyon kedves, bájos karakter.”

A most megjelenő trailerben, a szemfüles nézők már elkaphatnak néhány ütemet az El a kezekkel a papámtól! című film első betétdalából is, amit Rakonczai Viktor Artisjus- és EMeRTon-díjas zeneszerző jegyez, és az első mozifilm főszerepében látható Csobot Adél ad elő. „Ahogy meghallottam Eszter dalát, rögtön azt éreztem, hogy ez a betétdal egy telitalálat, úgy zenei stílusában, mint szövegében tökéletesen passzol a filmhez. A teljes dal- és klip premier november második felében várható. Őszintén bízom abban, hogy az emberek szeretni fogják és hamarosan sláger lesz!”

A hivatalos trailert csütörtöktől láthatjuk a mozikban. Az El a kezekkel a Papámtól! című családi filmet 2021. december 9-től tűzik a mozik műsorukra.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!