spot_imgspot_img
spot_img

Egy érett férfi nem teszi meg ezeket

-

Article Top Ad (AdSense)

Úgy tűnik, mostanában egyre nehezebb a pártalálás, és mintha nehezebb lenne rátalálni az érett férfiakra. Vannak, akik menekülnek a felelősség és az elköteleződés elől, de vannak olyan férfiak is, akik tudják, mi az élet, és bizonyos helyzetekben hogyan kell viselkedni.

Ezeket a férfiakat hívják érett férfiaknak, és hálát adunk a sorsnak, ha találkozunk velük, mert annyi mindenben különböznek az éretlen férfiaktól… Összegyűjtöttük, szerintünk milyen egy érett férfi és mit nem tesz meg soha.

Soha nem csalna meg

Egy érett férfi nem akarja megkockáztatni, hogy elveszítse élete szerelmét egy másik nő miatt. Tudja, hogy megtehetné, belemehetne egy izgalmas éjszakába, de tudja azt is, hogy ennek mi lenne a következménye. Ha azt látja, már nincs meg a kémia kettőtök között, megbeszéli veled, de soha nem fog megcsalni. Nem akar semmi olyat tenni, amit nem szeretne, hogy te megtegyél vele.

Nem menekül a problémák elől

Tudja, hogy a problémák minden kapcsolatban előfordulnak, így hát nem szalad el előlük. Kezeli ezeket a helyzeteket, tanul, és egyre erősebbé válik. Tudja, hogy nem elszaladni kell a problémák elől, hanem ketten együtt megoldani. Tudja, ha ezeken túljuttok, akkor együtt erősebbek lesztek és később már nem lesz, ami elválasztana egymástól. Ha valami rossz történik, nem borul ki, hanem megnyugtat, és megpróbál minden problémát legjobban tudása szerint megoldani.

Nem hanyagol el

Ha egy érett férfi van melletted, akkor valószínűleg soha nem kell megkérdőjelezni az önértékelésedet. Mindig téged tesz az első helyre és odafigyel rád, mert tudja, hogy különleges vagy. Kimutatja és érezteti veled, hogy szeret téged, és mennyit jelentesz számára. Az a fajta férfi, aki tudja, hogyan kell dédelgetni egy nőt. Csodál, és mindent megtesz azért, hogy a dolgok jól működjenek kettőtök között. Hálás neked, amiért világra hoztad a gyerekeit. Tisztel és soha nem tesz olyat, amivel bántana.

Nem bántalmaz

Mindegy, hogy érzelmi vagy fizikai bántalmazásról beszélünk, a férfi soha nem fogja elkövetni egyiket sem. Tudja, hogy minden férfi, aki megüt egy nőt, gyáva, ezért eszébe sem jut megtenni. Ha úgy érzi véget ér a kapcsolat, akkor elmegy… de soha semmilyen módon nem fog bántalmazni.

Nem fél a változástól

Tudja, hogy az életben semmi nem állandó és bizonyos dolgok előbb-utóbb megváltoznak. Nem fél a változástól, mert tudja, hogy vannak dolgok, amire nincs ráhatása. Sokszor csak éli az életét, nyugodtan, és hagyja, hogy a dolgok áramoljanak. Ha valami rossz történik, megpróbálja helyrehozni, ha pedig valami szép, azt kiélvezi azokkal az emberekkel, akiket a legjobban szeret.

Képes harcolni

Ha egy érett férfi életében probléma merül fel, akkor meg akarja oldani. Nem adja fel, hanem beleáll és csinálja. Harcol a jogaiért, és tudja, hogyan kell kiállni önmagáért. Ha párkapcsolati problémákról van szó, mindent megtesz annak érdekében, hogy a dolgok működjenek. Nem mond le rólatok, hanem megvan benne az az egészséges makacsság, amivel elérheti céljait.

Soha nem tiszteletlen

Egy érett férfi nem tiszteletlen. Tudja, hogy a szeretet és a tisztelet kéz a kézben jár, és elképzelhetetlen egyik a másik nélkül. Tiszteli a nőket, különösen azt, akit még magánál is jobban szeret. A vele való kapcsolat idilli és kiegyensúlyozott, mert minden szeretetet és figyelmet megkaphatsz tőle.

Egy érett férfi nem kritizálja a külsődet

Tudja, ahogy idővel minden férfi, úgy a nők is változnak, és ez rád is vonatkozik. Tudja és elfogadja, hogy néha felszaladnak a kilók, hogy egyre több a ránc a szemed körül és szaporodnak az ősz hajszálak, de ettől nem tart kevésbé szépnek vagy kívánatosnak. Sőt, egy érett férfi imádja, ahogy vele együtt öregszel, és büszke arra, hogy még ennyi idő után is vagytok egymásnak.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!