DokiApp – az online orvos. A tavalyi év díjnyertes applikációja

-

A DokiApp egy olyan virtuális rendelő, ahova bárhonnan bármikor be tudunk lépni. 2020-ban az Év Applikációja díjat is elnyerő DokiApp segítségével lehetőség nyílik online orvosi és pszichológia tanácsadásra videóhíváson keresztül.

 

Orvosi segítség az otthonodban

A DokiAppot kifejezetten egészségügyi konzultációra fejlesztették ki. Ahogyan az oldalon is olvasható: “Amikor beüt a baj senki sem akar órákat, napokat várni egy megbízható, megnyugtató orvosi véleményre. A doki segítségével max 20-30 perc várakozás után videó telefonáláson keresztül konzultálhatsz egy orvossal, aki végre csak rád figyel.”

A letöltött applikációban vagy a szolgáltatás weboldalán kiválaszthatjuk, hogy orvossal vagy pszichológussal szeretnénk beszélni, majd az előre felsorolt általános panaszokból kiválaszthatjuk a ránk illőket, emellett pedig szövegesen kifejtve, képpel kiegészítve is megoszthatjuk a problémánkat.

Ezt követően néhány percen belül felkeresi a pácienst az orvos vagy pszichológus, aki kérdések és kamerakép segítségével feltérképezi az érdeklődő állapotát, majd a konzultációt követően írásban foglalja össze a véleményét és a tanácsait.

dokiapp
kép: DokiApp

 

Érthető egészségügyi útmutatást ígérnek

A telemedicina alkalmazás a személyre szabott egyéni konzultáció mellett érthető egészségügyi útmutatást is ígér. “A gyógyulás felé vezető első lépés, hogy világosan átlássuk egészségügyi állapotunkat. A doki orvosai nem használnak homályos kifejezéseket, így akár eredményeidet szeretnéd jobban megérteni, akár másodvéleményre van szükséged, itt érthető és objektív véleményt kapsz.”

 

Az orvosi csapat

Dr. Bessenyei Dávid orvosszakmai vezető a bemutatkozóban leírja, hogy a DokiApp célja megoldást nyújtani a hosszú várakozási idő és az önfélrekezelés problémájára.

Az orvosi csapat a legmagasabb színvonalú szolgáltatást ígéri. A szakemberekről képes bemutatkozó is elérhető.

Díjeső és elismerések

A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett versenyen 2020-ban az Év Applikációja díjat a DokiApp nyerte el.  2020 őszén a társadalmi célú projekteket felkaroló Vodafone Digitális Díj fődíját is elhozta Digitális Társadalom kategóriában.

A DokiApp célja, hogy a legrövidebb úton összekösse a pácienseket a szakemberekkel, ezáltal megbízható irányt mutasson akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van.

A költségeket tekintve a DokiApp szolgáltatása jóval elmarad egy magánorvosi konzultációtól: egy 10-15 perces orvosi konzultáció ára ugyanis 5 ezer forint, egy 20-30 perces pszichológiai konzultáció ára pedig 6 ezer forintba kerül – derül ki a Vodafone közleményéből.

forrás:  techworld.hu      napi.hu

 

Cikkeink hasonló témában:

A bükki füvesember ajánlja a díjnyertes szerző könyvét

Jön a tavaszi allergia szezon – Hogyan kezeljük?

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!