DIY: Egyszerű nyári koszorú gyomnövényekből

-

Most, hogy itt a nyár, van egy tippünk számodra egy nyári koszorúhoz, amelyet egyszerű virágokból és gyomnövényekből is készíthetsz. Tényleg csak sétálni kell, és nyitott szemmel járni.

Nézd meg a Bonami dekoratőrei által készített képekkel illusztrált útmutatót!

Mire lesz szükséged a koszorú elkészítéséhez?

  • Készíts előtermészetes anyagokatés nem kell, hogy ugyanaz a növény legyen, mint a miénk. Használj olyan növényeket, amelyek még száradás után is szépek maradnak.
    • Először egy koszorú alapra lesz szükséged. Mi természetes gallyakból készült alapot választottunk, de nyugodtan vásárolhatsz fémből vagy fából készült alapot is. A téli koszorúkról szóló cikkünkből megtudhatod, hogyan és miből készíthetsz koszorúalapot.
    • Ezután már csak egy kis drótra és egy ollóra lesz szükséged.

Bonami-tipp: Ne félj kísérletezni a növényekkel! Fokozatosan fogod felfedezni, hogy melyik szép, miután megszáradt, és melyik nem.

Az egyszerű, nyári koszorú elkészítése

1.Készíts elő minden szükséges dolgot. Vágd le a növények szárát körülbelül 10 centiméteresre, hogy ne legyenek útban. Rögzítsd az első csokor növényt, és fogd össze őket egy dróttal.
2. Kicsit távolabb készítsd el a következő csokrot és ezt is rögzítsd oda egy dróttal. Ezt addig folytasd, amíg körbe nem érsz a virágcsokrokkal.
3. A koszorút kissé trükkös lesz befejezni, a legjobb, ha az utolsó csomót az első alatt helyezed el.
4. A koszorú jól mutat az asztalon, komódon vagy az ajtón is.

További tippek koszorúkhoz és természetes dekorációkhoz

  • Élő virágokból készült koszorút szeretnél? Nézd meg a Romantikus ajtódísz: Készíts koszorút élő virágokból cikkünket. Olyan virágkötészeti anyagból készült alappal készítettük, amely képes megtartani a vizet.
  • A koszorúhoz szükséges virágokat megvásárolhatod tőlünk vagy egy virágüzletben is.
  • Nem akarsz koszorút készíteni? Egyszerűen tedd a szép virágokat egy gyönyörű vázába! Válassz a népszerű kerámia, porcelán és agyagkerámia vázák közül!

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért és inspirációért látogass el a Bonami.hu oldalára!

fotók: flickr

 

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!