spot_imgspot_img
spot_img

Divatba jöttek a rózsaarany szépségápolási termékek

-

Article Top Ad (AdSense)

A rosegold színárnyalat nem csak a frizurák, hanem a szépségápolási készülékek terén is egyre népszerűbbnek számít. A japán gyökerekkel rendelkező európai márka, a Sencor idén több „rózsarany” újdonsággal kívánja segíteni az ünnepi készülődést. 

A Sencor kínálatában a rosegold hajvasalók között az SHI 5600GD képviseli a csúcskategóriát. „Titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték meg, hogy maximális hajsimító hatást érjenek el, ragyogó fényt biztosítva ezáltal a hajnak” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője. Hozzátette: a tökéletes végeredmény érdekében a felhasználók 14 féle beállítás közül választhatnak a 100 és 230 Celsius fokos hőmérsékleti tartományban. A készülék a vékony kialakításnak köszönhetően egyaránt ideális sima, illetve göndör hajfrizurák elkészítésére. Emellett ezzel a hajvasalóval a száraz, fénytelen haj kezelésére szolgáló argán olaj is könnyedén felvihető a hajszálakra. 

A hullámos frizurákat és göndör hajtincseket kedvelők számára a Sencor SHS 0900GD automata hajgöndörítője érhető el rózsarany színben. A készülék kezelését nagyban megkönnyíti a fehér háttérvilágítással rendelkező digitális kijelző, valamint az ujjak megégését gátló kialakítás. Kezelése teljesen az egyéni igényekhez igazítható, ugyanis 11 különböző hőmérsékletbeállítással, 5 eltérő fokozatú fordulatszámmal és 10 időbeállítási funkcióval rendelkezik. „A Sencor automata hajgöndörítője 45 másodperc alatt felmelegszik a nagy teljesítményű fűtőtestnek köszönhetően. Ezt követően balos és jobbos hullámok egyaránt könnyedén készíthetők vele a szimmetrikus frizurákhoz” – jegyezte a meg a Sencor termékmenedzsere. 

Ha valaki rosegold hajszárítóra vágyik, akkor a márka felhozatalában a SHD 8200GD jelenti a kínálat csúcsát. A bal- és jobbkezesek által egyaránt használtható készülék működését egy 2400 wattos AC-motor biztosítja. A fejéhez csatlakoztatható diffúzor dúsabb hatásúvá teheti a frizurát, az ionizáló funkció pedig minimalizálja a hajkorona statikusságát, ezáltal pedig megelőzheti a hajszálak sérülését. „A diffúzort elsősorban azok számára ajánljuk, akik hullámos, vagy göndör hajszerkezettel rendelkeznek, mert ezzel a kiegészítővel a fodros tincsek könnyedén megszelídíthetők és csodás fürtökké alakíthatók át” – hívta fel a figyelmet Lucza András. 

A rózsarany-fehér árnyalatú szépségápolási termékek új szintre emelik a frizurák otthoni elkészítését és hozzájárulnak ahhoz, hogy a hölgyek könnyedén mindig megvalósíthassák a hangulatukhoz és az alkalomhoz legjobban illő elképzeléseiket. 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!